reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i prosze jak narzuciłam tempo to już posprzatane:-):-):-):-)Lolo śpi więc chwile porządku mam:-p:-p
Iwona zdrówka dla Natalki:tak::tak:
Anaconda
Zimnych śnieżynek,
ciepłych pierzynek.
Dużego bałwanka,
radości na sankach.
Choinki pachnącej,
kolędy radosnej.
Dużego szampana,
zabawy do rana.

bn05.gif

reklama
No niestety u mamy neta nie ma, ale jak wrócę to nadrobię zaległości, serdeczne dzięki za życzonka, każde jedno jest super, ja tu jeszcze trochę posiedzę bo teraz Maja śpi i ja znowu muszę być cichutko coby trochę się wyspała i potem nie marudziła w drodze:tak::tak::tak:

Zimno u nas jak nie wiem co, wyszłam z małą na godzinny spacer i tak przemarzłam że herbatki z prądem musiałam się napić:tak::tak::tak:
A Wy dziewczynki sprzątajcie i nie przeszkadzajcie sobie, bo to mało czasu zostało

Własnie wrócił mój M, zaraz na zakupy a ja sobie słucham Sinatre i Elvisa o białych świętach i o dzwoneczkach.Och jak ja lubie takie stare piosenki...
No i nici z zakupów na razie bo jadą mali szwagrowie z ze szczenikakiem teściowej, którym mamy się opiekować.

Anaconda i jeszcze kot..No i my mamy sunie 5 letnią i Karollo.Biedne zwierzaki..Teściowie wyjezdzaja na święta a zwierzyniec do nas:baffled::baffled:
Qurka mogli sobbie tego szczeniaka kupic pózniej...:cool::cool:
Ale pioseneczki mnie nastrają milutko:-):-)
Na uspokojenie to mam winko i adwokacik:-)

reklama
ANACONDA to i ode mnie życzenia:
Mikołaja bogatego, śniegu bialutkiego
Choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej
Minimum stresu, maksimum miłości
I tyle radości ile karp ma ości
Szczęścia kupę i rózgę na pupę
Do nieba choinki, wędzonej szynki
Wódki trzy skrzynki
Sylwestra do rana z lampką szampana
Oraz skoku do Nowego Roku!
Wesołych Świąt !!

Ja już posprzątałam teraz tylko pranie powieszę jak się skończy prać o spokój:tak:

Do góry