reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja właśnie zjadłam talerz gorącej zupy i wreszcie mnie rozgrzało, teraz poczekam tylko aż mój bandyta się obudzi i najwyższy czas zacząć się pakować:tak::tak:

I my po obiadku pysznym............
Anaconda
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary ,szczęścia i powodzenia życzy Vanesska z rodzicami!
choinki_www_gify_liq_pl%20%2843%29.gif

Witam jejku jak mało czasu mam ratunku niech ktoś go zatrzyma bo padne
Moze jutro tu wpadne poczytam bo teraz zalatana tylko przywitac sie wpadlam i zmykam juz trzymajcie sie cieplutko

Iwona śliczne dzieciaczki, fajna choineczka:-):-)
No my wrócilismy z zakupów niezle pokłóceni.Mój ślubny znowu szlał a tu jeszcze owoce, pierniki itp.
do kupienia a dno portfela widać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

No dobra teraz to już wpadłam się tylko pożegnać
Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i pogodnych świąt oraz jak najwięcej miłości i oczywiście spełnienia marzeń w nowym roku

reklama
anaconda Tobie i całej Twojej rodzinie życzę wesołych i spokojnych świąt.

Odpoczywaj ile wlezie,od teściowej w szczególności :tak:

Do góry