reklama
anaconda27
styczniówka2006
A ja właśnie zjadłam talerz gorącej zupy i wreszcie mnie rozgrzało, teraz poczekam tylko aż mój bandyta się obudzi i najwyższy czas zacząć się pakować
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I my po obiadku pysznym............
Anaconda
Anaconda
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie! Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary ,szczęścia i powodzenia życzy Vanesska z rodzicami!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Iwona sliczne zdjecie i cudne dzieciaczki, a lamkpi widac
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam jejku jak mało czasu mam ratunku niech ktoś go zatrzyma bo padne
Moze jutro tu wpadne poczytam bo teraz zalatana tylko przywitac sie wpadlam i zmykam juz trzymajcie sie cieplutko
Moze jutro tu wpadne poczytam bo teraz zalatana tylko przywitac sie wpadlam i zmykam juz trzymajcie sie cieplutko
anaconda27
styczniówka2006
No dobra teraz to już wpadłam się tylko pożegnać
Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i pogodnych świąt oraz jak najwięcej miłości i oczywiście spełnienia marzeń w nowym roku
Wszystkim życzę zdrowych, spokojnych i pogodnych świąt oraz jak najwięcej miłości i oczywiście spełnienia marzeń w nowym roku
reklama
Podziel się: