reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!

U mnie śniegu brak :-(
Muszę się dziś koniecznie zabrać za sprztąnie łazienki, bo czeka na mnie od poniedziałku i co dojdę to mnie odrzuca i nie sprzątam, a jutro wraca mąż i chcę mieć już wolne, aby sobie razem spędzać czas, a nie ze szmata w ręku latać.

anaconda mój Jędrek juz bardzo dawno kąpie sie pod prysznicem. Na początku, trochę kwękał, a teraz podoba mu sie. Raz na tydzień robię mu kąpiel z kaczuszkami i całym oddziałem gumowych stworów, a tak to prysznicujemy się.

Bodzinka zdrówka życzę :tak:

Ewcia ale fajnie, że Mateuszek pójdzie dzis w takie fajne miejsce. U nas w jednym kościele podobno jest żywa szopka, chyba sie tam wybierzemy. Ale Jędrek będzie miał radochę :tak:

Pycha udanych zakupów

No i wszystkim choraskom zdrowia życzę.

reklama
Ja pitole cas zacząc sprzątać,hmm,,to juz 11...zanim posprzatam i pranie i mycie wszytskeigo buuuuu

wygońcie mnie...bo nie pojde,,len mega....achhhh

Skąd ja to znam Bodzinka, u mnie też jej zawsze problem z wyborem zdjęć, a i tak na koniec jest tak że jest pełno podobnych bo przecież nie mogłam ich opuścić:-D:-D:-D
Iwonka2006 no to super że zima do was przyszła, a u mnie już tylko trochę śniegu bo była odwilż i śnieżek zniknął:-:)-( Zobaczymy jak będzie u mojej mamy, chociaż jak dzwoniłam to mówiła że śniegu nie ma

Dzień dobry!

U mnie śniegu brak :-(
Muszę się dziś koniecznie zabrać się za sprztąnie łazienki, bo czeka na mnie od poniedziałku i co dojdę to mnie odrzuca i nie sprzątam, a jutro wraca mąż i chcę mieć już wolne, aby sobie razem spędzać czas, a nie ze szmata w ręku latać.

Ewcia ale fajnie, że Mateuszek pójdzie dzis w takie fajne miejsce. U nas w jednym kościele podobno jest żywa szopka, chyba sie tam wybierzemy. Ale Jędrek będzie miał radochę :tak:
.
witajw klubie z ta lazienka,,na mnie tez od pon czeka,hahaha
moze kogos zatrudnimy kto nam wysprzata....:-pja mmam mega lenia...
nom mały mój od rana to przezywał,,ciekawe bo juz zapewne wracaja,bo o 11 maja posilek i spane,,,ale potem mi sie nagada...:baffled:

A do mnie właśnie przyszła teściowa z pretensjami że dzisiaj wyjeżdżamy i wszystko zostawiamy, nie wiem o co jej chodziło bo ja się z nią nie umawiałam na żadne wspólne robienie czegokolwiek tym bardziej że i tak kuchnie mamy oddzielną, ale oczywiście już musiała się obrazić bo nie siedzę z nią tylko jadę do mamy, ale ona to ma nasrane w głowie (przepraszam za wyrażenie)
Ewcia81 tak, dzisiaj wyjeżdżamy i ja to wrócę dopiero w połowie stycznia bo siostrą muszę się nacieszyć:tak::tak::tak:

Dzien dobry.
Ja juz po sniadanku, glowa umyta, wiec zasiadlam przed kompem.:-) Dzis moj mezulek w domu, bo auto musial dac do przegladu. Sama nie wiem czy to dobrze (bo ne jestem sama), czy zle (bedzie mi "przeszkadzal").;-):-p
A tak w ogole, to humorek mam nieco zepsuty od rana -Maciek obudzil mi Grzeska.:baffled::wściekła/y:
Kurcze jakos brak mi dzis weny do pisania, moze przez ten moj humor?:confused:
No dobra koncze, bo nie chce Wam smecic.:baffled:
Jak mi sie polepszy, to cos naskrobie.;-):-)

reklama
Anaconda miłego wyjazdu:-):-)
Nie no wykopcie mnie dziewczyny, sterta naczyn w zleiw, miałam bigosik gotować, a ja w piżamie się snuje....Dobrze,że dziecko nakarmiłam i łóżko poscieliłam.....

Do góry