reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

u nas tez napruszyło, a że jest mroz to jest ładnie biało

zaraz umyje głowę i musze Majkę odstawić do moich rodziców,bo najwyższy czas kupić prezenty dla moich siostrzenic, dla Majki zamówiłam na allegro i jeszcze nie doszło, więc musze jej i tak coś kupić, a najgorsze, ze ja nie mam pomysłow

reklama
Powitac,powitac,popijam Sagę owocową,sweterki się piorą,śniegu tyko,tyko ale mrozik trzyma.My na zakupy dopiero jutro_O 11-tej ma przyjśc ciocia to mi Julka przypilnuje i będę mogła ogarnac bałagam.
Oglądałyscie wczoraj UWAGĘ na tvn?Było o chorej dziewczynce,wysłałam mesa na 7126 o treści POMAGAM,w ciągu trwania programu zebrali ponad 1,5mln zł.
Czego żadna nie przysłała mi choinki :-(?

Mam dość!!!Dzien w dzien sprzątam i nigdy nie widać:-:)-:)-:)-:)-(Po co ja się męcze jak za 5 min jak nie Karol to Paweł zrobią bajzel:-:)-:)-(

Skąd ja to znam Bodzinka, u mnie też jej zawsze problem z wyborem zdjęć, a i tak na koniec jest tak że jest pełno podobnych bo przecież nie mogłam ich opuścić:-D:-D:-D
Iwonka2006 no to super że zima do was przyszła, a u mnie już tylko trochę śniegu bo była odwilż i śnieżek zniknął:-:)-( Zobaczymy jak będzie u mojej mamy, chociaż jak dzwoniłam to mówiła że śniegu nie ma

Marta podaj maila,,to ci wysle kochana...
Bodzinka skąd ja to znam:-p

A kto na ochotnika posprzata mi kcuhanie i łazienke,,,bo mi sie nie chce,,nic mi sie nie chce....buuu

Witam. Ja dopiero teraz wrócilam od lekarza - ludzi tyle:szok::szok::szok:. No i Natalka ma oskrzela:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Lekarzowi się oberwało, bo mu powiedziałam, że prosiłam przecież w środę antybiotyk to nie dał, a teraz poszło na oskrzela:no:... a on mi na to "no rzeczywiście Natalka nie poradziła sobie z infekcją":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Bodzinka skąd ja to znam:confused:. Ciągle sprzątam, a rezultaty widać przez chwilę.
Właśnie zaraz będę się brala za sprzątanie tylko muszę poczekać, aż Kuba wstanie, bo tak to go odkurzacz obudzi.

reklama
Super :) Może będziecie mieć białe święta :))

Ewcia - to nie sprzątaj, olej robotę i walnij się na kanapie, pod kocem, z ciepłą herbatką. Po co masz się katować...
taa,a jutro mąz wpadnie i powie,co ja robiłam...i bedzie wojna,,bo on tylko sprawdza co zrobione i czy dobrze czy źle...

Witam. Ja dopiero teraz wrócilam od lekarza - ludzi tyle:szok::szok::szok:. No i Natalka ma oskrzela:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Lekarzowi się oberwało, bo mu powiedziałam, że prosiłam przecież w środę antybiotyk to nie dał, a teraz poszło na oskrzela:no:... a on mi na to "no rzeczywiście Natalka nie poradziła sobie z infekcją":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
.
no to niexle,,niezły lekarz,,ja bym mu:wściekła/y:...teraz dziecko cierpi,i jakies lekarstwa niedobre,,ach skzoda słów...kiedy ta sluzba zdrowia sie poprawi!!!

Do góry