reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czyżbym ja z rana pierwsza była, nie do wiary:szok::szok::szok:
Coś z tym budzeniem faktycznie jest nie tak, bo moja spała ładnie a teraz od kilku dni budzi się i popłakuje, sama już nie wiem co jej jest
Ja dzisiaj zabiegana bo muszę się spakować bo już wyjeżdżamy, mąż stwierdził że sama z dzieckiem kategorycznie nigdzie nie pojadę i skoro już mam jechać to on jedzie ze mną (chyba sam z matką wytrzymać nie może:-D:-D:-D)

reklama
Co do kąpania to mi w szpitalu też mówili że nie trzeba kąpać codziennie maluszka i jak mała dostała wysypki (miała ze 3 m-ce) i pojechaliśmy z nią do pani dermatolog to ta też mówiła że codzienne kąpanie może podrażniać skórę bo woda twarda i żeby lepiej kąpać co dwa dni, więc jak widać każdy ma na ten temat inne zdanie.

Ja teraz uczę Majkę brania prysznica:tak::tak::tak:
No dobra Majka jeszcze śpi, a ja podekscytowana wyjazdem spać nie mogłam, muszę tylko poczekać aż mężuś z pracy wróci, a to jeszcze prawie cały dzień:tak::tak::tak:
Ja zdjęcia wywołuję jak mi się nazbiera 100 żeby nie mieć potem dużego wydatku i zresztą lubię z Majką oglądać zdjęcia, wtedy siedzi grzeczniutko i komentuje je po swojemu:-D:-D:-D

no juz jezdemmmm

Alee woda na kawe sie robi jeszcze,tzn gotuje..a ja bule wcinam..
Hmm dzisiaj mam sporo roboty,a nic mi sie nie chce,dostalam @ w nocy i umieram,,wiec same wiecie jaki mam stosunek do sprzatania,,,,a dzisiaj kuchnia,łazienka-one od poniedzialku czelkaja na sprzatniecie,,ale mam lenia...:zawstydzona/y::-p

A wogole to moje dziecko zisiaj z peckola jedzie do Doliny Charlotty,,tam jest żywa stajenka,tzn zwierzatka,Mikołaj bedzie i wogole,,juz od rana podekscytyowane dziecko mam,,no i fotki beda im tam robili,,

A ja siedzę po cichutku i nic nie mogę robić bo mój szkrab śpi i nie chcę jej obudzić więc pozostaje mi siedzieć przed kompem a tu takie pustki:-)

Witam kochane:-)
Ja z rana wstałąm z takim bólem gardła i wyglądałam tak,że mój M poszedł po chlebek.Może dzis wróci z pracy wcześniej to go wyciągne na reszte zakupów i z głowy.Potem będe się kurować przy garach....
Karollo siedz za mna na fotelu:-)
Ja zdjęć się boje wywoływać....Zawsze obiecuje sobie,że się ogranicze do najładniejszych i nie będe wywoływac 10 podobnych i co???Zawsze potem jakieś szaleństwo mama.100 zdjęc to ja potrafie zrobić w tydzień:-)Zbieram się od dwóch miesięcy,żeby wywołać.Kiedyś to zrobie;-)

reklama
Do góry