reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzia znów nie śpi:dry: Biega po mieszkaniu:baffled:
Aha mama mi powiedziała że do 3 stycznia w rossmanie jest promocja na zdjęcia w formacie 10. Kosztują 22 gr jeśli zamawia się co najmniej 100. hehe jutro posyłam:-p

reklama
Ja też zmykam spanku. Dzieci wysłałam na siłe spać bo inaczej by jeszcze wariowali a tak pogroziłam i do pokoju wygoniłam a po 15 min już spali:szok::-DJa się ogromnie cieszę że mój mały tak sam się nauczył zasypiać bo Madzia to chciała żeby się z nią położyć.
Ewcia no wydatek będzie ale prezent niecodzienny :tak:Ja na zakupy jadę jutro a słyszałam że wszędzie są straszne kolejki:szok:
No to spadam . Pa. Dobrej nocki:-)

O to tanio......kurcze ja mam juz kolo 800 do wywyolania....chyba na raty to zrobie bo kasy kupe wywale na raz...
Moje dziecko spi od 19:30 :)

Dobrej nocki
Iwonka2006 zdjęcie córci super, ale czego tu innego chcieć skoro ona taka śliczna
Ja po szczepieniach Majkę myłam ale też ona nigdy nie miała jakiś stanów podgorączkowych czy innych niepokojących objawów
Ja też jutro jadę na zakupy bo jeszcze nie mam prezentu dla niuni

Iwonka u mnie też się już sporo nazbierało ale ja tak pomalutku co miesiąc 100, 200 wywołuję i nadrabiam.:tak: Wiecie cyfrówka jest bardzo fajnym wynalazkiem, ale jak był film to człowiek MUSIAŁ wywołac i zrobic odbitki żeby zdjęcia obejrzec:-D

Witajcie.
Caly dzien Was podczytywalam, ale ne pisalam, bo jakos weny nie mialam.:baffled::-p

Iwonka sliczny prezent dal mamy przygotowalas.:tak: A z tym budzeniem co chwile, to musi cos byc -moze w powiertzu cos wisi?;-):confused: Grzes tez co chwilke sie budzi i placze, marudzi.:dry::wściekła/y:

Klavell dziekuje za zyczenie i Tobie zycze spokojnych swiat w rodzinnej atmosferze.

Sikoreczka potwierdzam, ze cyfrowka to fajny wynalazek. Bo nawet jak na zdjeciu nie wyjdzie sie dobrze, to zawsze zdjecie mozna skasowac i nie ma juz dowodow.;-):-p:-D

Ewcia pomysl na prezent super. Ty to masz genialne pomyly.:tak::-D

Ania ja Grzesia, Macka zreszta tez, normalnie kapalam.

I juz nie wiem czy mialam cos wiecej pisac -tyle tego bylo. Ale mysle, ze nic nie pominelam.:-D

No to dobranoc kobitki. Slodkich snow.:-)

Dobrej nocki!
7.jpg

reklama
Ania138 - ja nie kąpałam po szczepieniu dziecka. Zresztą nam w szpitalu powiedzieli, żeby takiego maluszka kąpać co drugi dzień, dopóki nie zacznie przemieszczać się po mieszkaniu.

Dobrej nocki!

Do góry