reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aniu mi zawsze pielęgniarki kazały normalnie kąpać:tak:No i wejdę na stronę Rossmana i zobaczę ich ofertę co do książki:tak:
Iwonka2006 dzięki za namiary:-)
A ja jestem okropnie śpiąca i jakaś leniwa. Nic mi się niechce:no:A już prasowanie mi się nazbierało no i na jutro muszę strój galowy Madzi uszykować:dry:Idę się pokręcić po domu

Chyba Was w błąd w prowadziłam bo teraz patrzyłam w tych programach i ceny książek są takie same, ceny zdjęć się różnią :tak:, Książki droższe były na tej stronie co Iwonka dała link. Przepraszam za pomyłkę :zawstydzona/y:.

Dzięki ania to my idziemy się kąpać.

Kurcze tylko jest droga strasznie bo jak robic to juz wieksza ta..A ty jaka erobisz Ewcia? No ale jak sie wspolnie wnuki zlozymy z moim bratem to bedzie oplacalne i bede tam zdjecia wnuczek:)
ja ta duza za 119zltwarda okąłdka,bo ajz dedykacja robie...

Heh Ewcia ja też chyba zgapię taki prezent:tak:Tylko muszę zobaczyć czy gdzieś indziej nie ma też takiej oferty i porównać ceny bo ja muszę dwie takie zrobić dla jednych i drugich co by się nie poobrażali:-D
;-)
no,to ty masz dwa razy taki wydatek...drogo,,ale fajne...

Wogole to hejaa
wrocilam,kupilam blzuke sobie,malemu prezent dokonczylam,,mezowi,,wsztsko gotowe...
tylko do jedzenia nic nie kupilam,,jutro kupie..

ide kapac mata...

acha mje dziecko wystepowalo,,no i plakaklo,,to taka beksa,,az wstyd....:zawstydzona/y:

Ania138,ja po szczepieniu nie kąpałam swoich facetków.Mały miał stan podgorączkowy,więc wolałam nie ryzykowac:tak:.
Futryn nie malowałam bo stary znów zapomniał kupic farbę:wściekła/y:,ale złapałam nerwai poprzybijałam zazdrostki w kuchni:tak::-).

Mi mowili ze mozna kapac po szczepieniu...No wiadomo ze nie przy jakiejs goraczce wysokiej.
A kupilam tez dzis dziecku buty,takie jesienno wiosenne bo w kozakach jest za goraco czasami i ma starsznie spocone nozki jak jest tak na plusie a szczegolnie jak jedziemy samochodem czy do marketu...takze sie przydadza a jest teraz obnizka na takie buty.

Ja normalnie kąpałam ale jak się boisz to nie kąp, nic mu się nie stanie jak mu zrobisz Dzień Dziecka;-):-D
Wpadłam życzyć dobrej nocki:-):-)

reklama
Do góry