Marta1981
Rodzyneczka
Wysłałam na Rossmanna to sobie odbiorę mnnbbv:-)Olek ze mną pisze.100 fotek to pobierało ponad godzinę.Wyszło po29 groszy +3,99 za coś tam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam rano z małymi u lekarki. Adrianek ma nadal zawalone oskrzela i ma brac antybiotyk do czwartku
Nieźle. Nie chcę cię straszyć, ale mnie ostatnio jak się tak stało to musiałam programator wymieniać - dobrze, że pralka jeszcze była na gwarancji to zrobili za darmo.My byliśmy na zakupach i jak wychodziłam to wstawiłam pranko, wracam, a tu już pralka w stanie spoczynku otwieram, a tam ani nie odwirowane, wody pełno i teraz nie wiem, czy była przerwa w dostawioe prądu, czy mi programator siadł
By to chle*a wzięła
.
Piękne!!
A i zapomniala wam sie pochwalic ze zrobilismy tez szopke wlasnorecznie.Tzn byla w jakiejs gazetce dla dzieci i trzeba bylo po wycinac i po skladac i gdzies to nakleic no i sianka do zucilam....
!
Buziaczki dla Dawidka. Co do męża to dobrze, że trzyma twoją stronę. Nie ma nic gorszego niż maminsynek, który nie potrafi się przeciwstawić mamusiCześć
My dzisiaj rano byliśmy na szczepieniu , znowu mam wyrzuty sumienia że go trzy razy kuli :--(, ale krzyczał:-(.
Pani dr stwierdziła że Dawid coś ma prawą rączkę słabszą i mam obserwować ale raczej jej się wydawało bo macha równo obiema i palce też ściska tak samo
Zapomniałam Wam wczoraj napisać że przy kolacji ucięłam sobie z M rozmowę na temat zachowania teściów wobec mnie. Rozmowa byłą szczera aż do bólu ale tyle tylko że już nie tłumię wszystkiego w sobie, bo mimo że M trzyma moją stronę i rozumie mnie to nie wie co na to poradzić bo gada i gada a oni dalej swoje
Tak to jest tanio ale w porównani do Rossmanna to drogo. Bo tam format 10 jest za 29 gr + 3,99 jak odbierasz w sklepie a 6,99 ja mają przesłać do domuAnia jak dla mnie 39 gr to taniocha tym bardziej że przysłali do domu, wysłałam też przez internet, przyszły ładnie opakowane i zabezpieczone. A jak się dopyywałam u fotografów to ceny powyżej 1 zł. I robiłam format 10na 15
Ja próbowałam Vanish do capicerek i jest dobry - polecamJa ma do was małe pytanko: Adrianek mi starsznie wybrudził łóżko. Próbowałam je zaprac wodą z płynem ale tam jest wszystko, nawet pisaki. Nie bardzo wiem co mogę z tym zrobic. Próbowałyście może ten vanisz do tapicerek Może bym tym spróbowała albo czymś do tapicerki samochodowej Chyba że macie jakieś sprawdzone sposoby?