reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja rowniez przylanczam sie do zyczen

Oj biedny te dzieciaczki takie chore moj maly tez ma katar ale juz na szczescie coraz mniejszy i mniej kaszle, ja mu podaje flegamine dla dzieci i bardzo sie sprawdza.

Przepedzcie te czarne chmury ktory nadeszly, jakis stres swiateczny ogarnal chlopy ze tacy sa niedobrzy:confused::baffled::-D

reklama
olek jak szedł do żłobka to zaszczepiłam go Hibem,i w żłobku swoje odchorował.Jak szedł do przedszkola dostał Pneumo 23 i przy 100% obecności(pracowałam u niego na grupie) to chorował tylko raz.
Dziewczyny,mam takie pytanko,bo widzę ,że mężowie niektórych to chyba pracują za granicą.Czy macie syndrom "mój mąż jest na wyjeździe i zobaczcie jaka teraz ze mnie dama"(w przetłumaczeniu:wyżej s..m,niż d..ę mam)?W moim otoczeniu to jest strasznie widoczne,mam na myśli mojego "ukochanego":-pszwagra.Mam nadzieję,że żadnej z Was nie uraziłam;-):-).

Matko mój Kuba już śpi 2 godz, a ja za godzinę to muszę wyjść po Natalkę ( bo dałam ją dziś do szkoły) i do lekarza z nią idę. No i ja zamiast coś zrobić jak mały śpi to siedzę przy kompie:sorry2:

Ocho właśnie się budzi... to do później.

Dzien doby.
Ale dzis zarzucilyscie tempo!:shocked2::-D Od rana juz 3 stronki.:shocked2:

dzeiwczyny dolujecie mnie z tymi choinkami ja planuje ubrac choinke dopiero w sob albo nd a wy prawie wszystkie macie juz ubrane:szok::zawstydzona/y:
I u nas choinki jeszcze nie ma.:tak: Moj zaplanowal sobie jej ubieranie na sobote. Jak probwalam go namowic na wczesniej, to stwierdzil, ze przeciez choinke to powinno sie ubierac w wigilie, wiec i tak bedziemy mieli wczesniej.

hej
wczoraj Darek kupił DVD i teraz bede miała więcej czasu na BB, bo prędzej Majka bajki oglądała przez kompa, a teraz ona bajeczke, a ja BB :-D
Ja tez tak czasem robie-Macius zajety ogladaniem bajek, to mamusia moze cos zrobic...lub wejsc na BB.:-D Szkoda tylko,ze Grzes jest jeszcze za maly na ogladanie bajek.:-p:-D

IwonaC dziekuje,sama wczoraj zrobilam te ozdoby na zdjeciu....:) Kazdy kwiatek itd...
Sliczne zdjecie.:tak: A mezem sprobuj sie nie przejmowac. Faceci jacy sa kazdy widzi.:baffled: Duzo cierpliwosci zycze do niego.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Darków:-)
I ja przylaczam sie do zyczen.:-)

Wiecie, ze Grzes jeszcze spi?:confused::szok: Ciekawe o ktorej sie obudzi?

Dziewczyny,mam takie pytanko,bo widzę ,że mężowie niektórych to chyba pracują za granicą.Czy macie syndrom "mój mąż jest na wyjeździe i zobaczcie jaka teraz ze mnie dama"(w przetłumaczeniu:wyżej s..m,niż d..ę mam)?

Mój mąż jest za granicą i...... sorry, ale nie łapię o czym piszesz. Jak dla mnie to jest powód do smutku, a nie do szczycenia się. Pieniądze raz są, raz nich nie ma.....

Powiem Ci, że wpieniło mnie to co napisałaś...... pewnie dlatego, że dziś mam wisielczy humor :baffled:

To DVD to chyba prezent imieninowy,co?.

nie, już od jakiegos czasu Darek chciał kupic DVD, dla Mai, no a że jestesmy teraz troche przy kasie, to pojechał i kupił :tak:

dziękuje w imieniu Darka za wszystkie życzenia :-)

własnie czekam na niego, bo musi mi kupić Fakt i jakoś nie mogę się doczekac, chyba prędzej sama sobie kupie

Witam:-)
qurcze jak ma czas na BB to tu pustki a jak nie mam to piszecie jak oszalałe:-):-)
Marta śliczny płaszczyk.
Asiulinka super mały zasnął kapitalny.
Chorowitkom zdrówka.
Ja na moment.Wczoraj okna nam wstawili, syf w całym domu, do nocy sprzataliśmy.Dobrze,że Paweł mi pomagał.Zaraz lece sprzatać u małego bo śpi i teraz moege posprzatać zabawki.Jestem już ledwo żywa...Ratunku..
Darkom wszystkiego najlepszego.

reklama
Bodzinka miałam identyczna sytuację 2 lata temu. Przed samymi świętami wstawiali nam okna, bałaganu narobili co nie miara...... Trzymam kciuki za szybkie uporanie się z bałaganem :tak:

Do góry