reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja mialam wyjsc na spacer, ale Maciek mi zasnal i to jak?! -ubrany.:shocked2::-D Byl juz w kurtce, czapce itd., ja bylam ubrana i chcialam ubierac Grzesia, odwracam sie i widze, ze Macio spi.:-D Pozniej pokaze wam zdjecie.
A ja wykorzystalam ten czas i spokoj (Grzesia tez uspilam) na dalsze porzadki w kuchni. -Wzielam sie za kuchenke a dokaladnie za piekarnik. Jeszcze nie skonczylam.:dry: Mowie wam masakra! Nie pamietam kiedy byl ostatnio myty (nie wiem czy w ogole, czyli jakies 3,5 roku temu).:zawstydzona/y: Juz mnie rece bola od szorowania, wiec zrobilam sobie przerwe i skoczylam na BB.:-)

Ewcia super paczka. Moj tez pzryniosl z pracy, ale to bez porownania -moze jak bys podzielila na pol to moznaby porownac. Ale ja tam sie ciesze -zawsze cos, amoj to narzekal, ze jakies 50 zl wydali.

Aniab mlodziutkie masz serducho.:-) Ja mam troche starsze -25 lat (ale i takmlodsze ode mnie;-)).

Witam nowa mamusie.:-)

Witaj Marta:-)Bo facet to gorszy gatunek człowieka;-)
Babeczki już jutro bede miała nowe okna.Ależ jestem happy:-):-):-)

Moje serducho jesat starsze i do tego mam nadwage..No cóz, wg.nich ma za dużo w pasie no może niech mi zafundują plastyke brzucha, co???
Ide się rzucić z mostu:-(

Bodzinka i napewno o wiele cieplej w domku:)

Acha odebralam te rajstopki co kupilam na allegro po 3.50zl sa dobre i nie gorsze niz te za 10-20 zl za sztuke.wiec polecam.Ja kupilam 10 par. Towar chinski no ale to chyba wiadome.

reklama
Do góry