reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta a ty co sama ten remont robisz?;-)
Bodzinka to w końcu cieplej będzie no i nowe okna zawsze łatwiej się myje:-)
Iwonka to i tak tanio bo u nas takie chińskie to po 7-8 zł sprzedają pod sklepami

reklama
Marta dzięki:-):-DJuż kupiłam część sakładników pod koniec tygodnia wielkie pieczenie.Uwielbiam piec:-):-):-)
Strasznie nwerwowa dziś jetem, chyba od tego,że boli mnie głowa i to okropnie...

Aniab śliczny avatarek.
Widze,że Ty z Gryfina jesteś.Moi pradziadkowie tam mieszkali długie lata i mój dziadek póki żył...Piękne miasto:-)Lubiłam tam jezdzić:tak::tak:
Po smierci dziadka przenieśli sie do Zawiercia bliżej córek.Dziadek zmarł na raka płuc.

Witaj Marta:-) Bo faceci to trochę inny gatunek:-D
no właśnie dokładnie..
Witam nowa Mamusie...

Iwonka dziękuję:-)
A ja buszowałam po naszym forum i wynalazłam kalkulator wieku naszego serca i moje ma niby 23 lata czyli jest młodsze ode mnie. Ciekawe:-D
Flora - Pokochaj Swoje Serce
moj wiek serca to 25,,hehe rok młodszy niz ja...

A wiecie co zauważyłyście,ze keidys bylo nas ohohoh i dopisało nas sie ohoho na liste,a tylko my stałe bywalczynie jestesmy,hehe,,,no i troszke młodych stażem mamusiek,,ale chociaż sie trzymamy,,a reszta wykruszona....:-:)-p:baffled:

Bodzinka widzisz jaki ten świat mały:tak::-D Ja teraz mieszkam ciut za Gryfinem ale ogólnie to tam sie wychowałam:tak:
Ewcia to prawda że nieraz odzywają się tu mamy a potem albo znikają albo raz się odezwą i na tym koniec. Dobrze że jeszcze my tu jestesmy bo by nam wątek upadł;-):-D

reklama
Do góry