reklama
Aniab śliczny avatarek.
Widze,że Ty z Gryfina jesteś.Moi pradziadkowie tam mieszkali długie lata i mój dziadek póki żył...Piękne miasto:-)Lubiłam tam jezdzić
Po smierci dziadka przenieśli sie do Zawiercia bliżej córek.Dziadek zmarł na raka płuc.
Widze,że Ty z Gryfina jesteś.Moi pradziadkowie tam mieszkali długie lata i mój dziadek póki żył...Piękne miasto:-)Lubiłam tam jezdzić
Po smierci dziadka przenieśli sie do Zawiercia bliżej córek.Dziadek zmarł na raka płuc.
E
Ewcia81
Gość
no właśnie dokładnie..Witaj Marta:-) Bo faceci to trochę inny gatunek
Witam nowa Mamusie...
moj wiek serca to 25,,hehe rok młodszy niz ja...Iwonka dziękuję:-)
A ja buszowałam po naszym forum i wynalazłam kalkulator wieku naszego serca i moje ma niby 23 lata czyli jest młodsze ode mnie. Ciekawe
Flora - Pokochaj Swoje Serce
A wiecie co zauważyłyście,ze keidys bylo nas ohohoh i dopisało nas sie ohoho na liste,a tylko my stałe bywalczynie jestesmy,hehe,,,no i troszke młodych stażem mamusiek,,ale chociaż sie trzymamy,,a reszta wykruszona....:--p
E
Ewcia81
Gość
:-)no ja sprawdzam te zwierzaki,ile karmy maja,,od wczoraj wzrosło o 20kg karmy,,nieźle....pewnie rekord zostanie pobityyyy:-)
Bodzinka widzisz jaki ten świat mały Ja teraz mieszkam ciut za Gryfinem ale ogólnie to tam sie wychowałam
Ewcia to prawda że nieraz odzywają się tu mamy a potem albo znikają albo raz się odezwą i na tym koniec. Dobrze że jeszcze my tu jestesmy bo by nam wątek upadł;-)
Ewcia to prawda że nieraz odzywają się tu mamy a potem albo znikają albo raz się odezwą i na tym koniec. Dobrze że jeszcze my tu jestesmy bo by nam wątek upadł;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moje dziecko padlo bez mycia.Na dobranocce zasnela razem zemna na lozku
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Aniab,jak mam budowlańca w domu to po co mi ekipa "usterkowiczów"?
Podziel się: