reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka masz rację zapytaj dla pewności na usg połówkowym. Podobno najczęstsze pomyłki co do płci zdarzają się przy dziewczynkach, bo jak chłopiec pokaże siusiaka no to jest, ale czasem może się gdzieś schować i może się wydawać, że to dziewczynka a w rzeczywistości jest chłopak. :baffled:

Ewcia super ta paczka:tak:

reklama
Ewcia ale paczka ho ho:-):-)
Vici super,że mały zdrowy.
A ja sie za obiad biore bo przedchwilką wróciłam.Zlazłam pół miasta ale co chciuałąm to kupiłam:-)

Ewcia paczka jest superowa:tak:To mozna nazwać paczką i z tego co widzę to nawet z tych lepszych słodkości się składa :-)
Vici uściski dla Victorka:-)
Iwonkac.28 to prawda z tym rozpoznawaniem płci przez lekarzy:tak:Najczęstsze błędy są przy dziewczynkach więc Iwonka2006 jeszcze możesz sie zaskoczyć:-D
A my wcinamy teraz kisiel. Dzieci przed tv bajki ogladają więc mam chwilkę spokój:tak:

własnie przedchwilą mój mąż w swojej wypowiedzi zasugerował mi, że jak się siedzi w domu z dzieckiem to sie robi "NIC"
- zrobiło mi się bardzo przykro ....

czyli wychowanie dziecka - prowadzenie domu(gotowanie, pranie, sprzatanie, i usługiwanie to naprawde nic nie robienie - a ja myslalam ze cos robię ... )

a najbardziej jest mi przykro, że mąż nie rozumie mego zmęczenia po całym dniu bycia z 7 miesięczną córeczką .... i nie rozumie że mam ochote odskoczyć od tego wszytskiego ...

trudno

czy wasi mężowie też uważają podobnie

a może gdyby sie tak z nimi zamienić to wtedy by nas trochę docenili

<smutna>
Witam
Ja mam 5 tygodnioa corecze i mimo, że mała spi i je to i tak mam duzo zajec np pranie, prasowanie, sprzatanie, karmienie itp a dzień szybko mija i wieczorem chodze spac o 20 bo jestem zmeczona. Faceci dlaczego tego nie rozumiecie, że kobiety w domu sie nie nudza???

reklama
Do góry