reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczynki! Czuje sie dzis jak krolik z Alicji w krainie czarow. Ciagle gdzies biegne i jestem spozniona. Lece za chwilke do lekarza z moim rozkaszlanym syniem. Potem jak sie uda to do porzadkow.
Iwonka brzusio sliczniutki no i gratuluje coreczki:tak:
Marta super chlopaki:-)
To narazie tyle, jak bede miala sily to wpadne do was wieczorkiem. Teraz ide ubierac towarzycho i w droge. Najgorsze ze musze Madzie wziasc ze soba do przychodni:-(

reklama
Moj obiadek sie juz gotuje,beda na dwa dni pulpety i oprocz tego 6 kotletow mielonych usmaze i zamroze:) bede na srode lub czwartek:)
Iwona i Asiulinka no wlasnie ubranka po Vanessce wiec bedzie "taniej" ale ja jeszcze dla pewnosci poczekam na te usg polowkowe 3D 10 stycznia i jeszcze raz zobacze czy faktycznie bedzie druga dziura,bo jakos do mnie to nie dotarlo......:)
Anaconda to u was moze i snieg zostanie na swieta bo u nas to pewnie nie bedzie.....sanek jeszcze nie mamy ale jak na razie nie ma do czego..

dzen dobry,,czesc wam...

Iwonka gratki druga corcia,hehee

a ja dostalampaczke dla mata z pracy,wkleje wam jaka pokaxna,,az w sozku bylam...

Normlanie mam dosyc. Dopiero co sie chwailam ze maks jest zdrowy a tu dzis jechalismy na pogotowie bo go tak gardlo bolalo ze nie chcial jesc i nie mogl nic lykac i sie okazalo ze ma angine. Boziu gdzie on to zlapal, byl tylko jeden dzien w przedszkolu i dopiero co bylismy na kontroli. Tak jak nie choruja prawie caly rok to jak sie trafi chorobsko to trwa miesiac. I znow siedze kolejny tydzien w domu i sie wykoncze psychicznie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no masz ci los,,zdrówenka zyczymy...

Ewcia życzę upolowania bluzeczki....
.;-):tak::-D
nic nie kupiłam,bo nigdzie ni byłam,,jutro tez nie pojadembo koncze o 20:baffled::baffled:ale w srode owszem jade,,bo matetkowi nie kupilam prezentu jeszcze,,buuu

Myśmy wczoraj u teściów byli meble oglądać nowe i był też szwagier z rodzinką....Skończyło sie na piciu bez umiaru...Jak ja tego nie lubie:no:No i jeszcze tego,że wlewają w nas zawsze wóde i nie dociera do nich,że nie mamy ochoty pić.Wszystko jest dla ludzi ale musi być chęć i odpowiednie towarzystwo.Ja jeszcze do tego karmie..Ach szdoda słów:dry::dry::dry:Mój Paweł też rzadko kiedy pije...A szwagier ledwo się na nogach trzymał mówie wam masakra...Jeszcze zaprosili nas na wigilie i nie wiem jak się z tego wykręcić bo pewnie bez picia się nie obejdzie.
no niexle daja,hehe,,najlepiej uciekac o takich...

Witam
biggrin.gif
:-)JUz wrocilam i gin powiedzial ze bedzie
A to moj brzuszek:-)
rofl.gif
swietny,świetny świetnyyy:tak::tak::tak:

Marta slicznych masz synkow.:tak: Plaszczyk fajny, Zlew w kuchni tez sie dobrze prezentuje.:-)
no sliczniusi te twoje chopaki,,,:tak:

Plaszczyk super:)
Ide robic obiadek.Dzis pulpety i zreszta jutro tez bo jak robie to juz przynajmniej na dwa dni a co mam sie przemeczac :)
ja tam zawsze musze cos nowego,,brr,,ale tylko dla m,,bo ja z matem jem to samo.....ale jak robie zupe,,,to potem cos tam wymyslam do niejj,,takze jakby bylo inne danie,,,

Staremu gotuję fasolówkę.
mniam ja lubie,ale moj nie,,i tylko moge zjesc jak moja mama zrobi...

reklama
Matuś ma super wór słodkości i jak się cieszy hehe aż miło.

Victorek dobrze dziekuję,pije aktimelki i rozrabia.rozregulowany trochę po tym szpitalu jeszcze ale da się przeżyć.Z jedzeniem już lepiej przynajmniej nie wymyśla a i pobódki w sumie rzadsze wiec jest dobrze.Humorek mu dopisuje a i energia tryska niesamowicie:yes:

Do góry