reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nareszcie babeczki moge w spokoju z wami poklikać ;D
Też chciałam rzezuche zasadzić ale nigdzie nie mogłam znależc :-[ dziwne przeciesz to czas sadzenia

No i też bym z chęcią zrobiła coś z włosami ale nie moge się przemuc...mam sztywne nie układające się włosywłosy więc nie moge pozwolić sobie na coś wymyślnego

Lady-bird no nareszcie masz bryke dla Kierownika :) prezentuje się wspaniale ;D a na jesień dobry śpiworek i ciepły kombinezonik i nie zmarznie.
A na głowie zaszalej będzie do ciebie pasowało

MaMalgosiaprosze ,prosze nareszcie się odezwałaś :) trzeba będzie Ci jakiegoś karniaka wymyśleć :)

Gaga ale fajowy torcik, a o moich imieninach wszyscy wczoraj w domku zapomnieli :(

Zakładacie maluchą butki żeby noga się przyzwyczajała ?

reklama
Ja pizze też wcinam a bez majonezu nie moge zyc ;D nie wcinam tylko za ostrych rzeczy...może też dlatego że przestały mi smakować

Mija spóźnione życzonka imieninkowe, poczęstuj się torcikiem :)
37.gif

Witajcie kobietki po wykeddzie!!!
najpierw zyczonka -MIJA wszystkiego naj naj naj najlepszego
Joaska fajowo ze ipreska sie udala -kubiszoner fajowo wygladal-a i smkolyki tez niezle
gaga torcik apetycznie wyglada napewno tak samo smakowal
Mamalgosia witam cie
Kunda macio duzy i fajowy brzdac -na spacerku pewnie mu sie podobalo bo i wysoko i mogl nareszcie dobrze widziec swiat
Lady-brd-no czy golabkowy by ci pasowal to musisz sprawdzic ale mi sie wydaje ze chyba masz troche przyciemne wloski moze jakac ognista czerwien?czy wisnia/albo zrob tak jak Izabelka pisala

Mija ......wszystkiego pieknego zycze Ja z synkiem
:-* :p

gaga ale laska z ciebie :p
sorbek ....fajnie że zyjesz bo ja myslałam że coś ci sie stało bo tak długo nieklikałaś nic ::) pokazuj foty :police:

qrcze co do tych moich włosów to niechcem balejagu ;) :p bo jakomi sie niewidzi . Ja wole jednolite kolory .Qrcze musze coś wymysleć ... ::)

reklama
OCH joasiu zapomnialam pochwalic pomyslu chszestnego wozio fajny
A u mnie po niedzielnym odiadku u tesciow -musialam dzis gotowac bo tak to zawsze cos bylo z niedzieli no ale juz sie gotuje  wiecie jakis ten dzionek smutny czy u was tez ta pogoda to naprawde moze czlowieka w chorobe wprawic
no ale widze ze teraz tu ciiiicho jakos wiec uciekam robic dalej obiadek moja toska jeszcze kima  jakas taka niemrawa dzis jest tylko mama i mama ale to chyba zasluga pogody
kunda jak zasieje dzis albo jutro ta rzezuche to urosnie mi jeszcze?czy juz zapuzno!

Do góry