reklama
Izabelka
Oski i Wercia
Joaśka ja też zazdroszczę że masz juz po ja za tydzień uff muszę się wziąść do roboty ;D supeer prezencik, ładniutki tort, a synek świetnie wyglądał! Przystojniaczek z niego.
A mój śpi w moim wyrku, czas na kawusię, bo potem nie da rady ;D
Malutka superanckie okulary hihi śliczny chłopczyk
A mój śpi w moim wyrku, czas na kawusię, bo potem nie da rady ;D
Malutka superanckie okulary hihi śliczny chłopczyk
Joaska
Lipcowe mamy '05
dzieki dziewczyny za komplementy...........przekaze zainteresowanemu jak wstanie hihi
nie bylo zle, ale moglo byc lepiej.............chociaz najbardziej jestem zadowolona z ksiedza i nabozenstwa!
a wy tez dacie rade.............
nie bylo zle, ale moglo byc lepiej.............chociaz najbardziej jestem zadowolona z ksiedza i nabozenstwa!
a wy tez dacie rade.............
Własnie zrobiłam sobie kawusie i sie dobudzam bo macio nie dał mi rano dospac :laugh:
Napewno damy rade tylko ze nie chce mi sie zabrac za gotowanie pieczenie i inne rzeczy. Znajac życie jak bedzie juz po to tez powiem ze było fajnie.
Tylko ze wczoraj mnie wkurzył ksiadz i dojzewam aby sie z nim pokłucic
Napewno damy rade tylko ze nie chce mi sie zabrac za gotowanie pieczenie i inne rzeczy. Znajac życie jak bedzie juz po to tez powiem ze było fajnie.
Tylko ze wczoraj mnie wkurzył ksiadz i dojzewam aby sie z nim pokłucic
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez kawkuje....................
a moja dieta wziela w leb................ale od dzisiaj postaram sie jesc mniej majonezowo-smietanowo hihihhih
a moja dieta wziela w leb................ale od dzisiaj postaram sie jesc mniej majonezowo-smietanowo hihihhih
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kunda pisze:Joaska poczekaj do swiat bo w swieta to trzeba miec bardzo silna wole na dietke
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dobrze ze nie przepadam za jajkami hihihhii
reklama
Podziel się: