reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Masz racje Biedronka szczególnie że ja mam sztywne włosy i jak odrastały to miałam coś w rodzaju prostego afro O0 , a jak zaspałam lub zagniotłam skubańce to tylko głowa pod kran ratowała

Kurcze żeby jakąś fajną i wygodną fryzurke wymodzić i żeby nic nie trrzeba było przy tym robić :)
U mnie farbowanie odpada już mam dość ..a pozatm żebym mogła na cokolwiek ufarbować musze utlenić a moje nie tak łatwo...za dużo roboty...

A na krutko tak samo jak w hustce o tak
ja7rw.jpg

Ja wole cie w długich :p

A ja chyba utleniam a potem "gołębiuje włosy " wiesz o co mi chodz ?? takie prawie białe ...a jak odrastaja to tak fajnie to wygląda ...mi sie podoba < oczywiscie w kucyku > ::) ...ale jeszcze niewiem ....a może nic niezrobie ::) ... no ale w sumie jak mąz mi wciska kase w łapke i mowi idz obie do fryzjera ..albo coś ..to wiecie ..cięzko odmowic :D .A pozatym 30 kwietnia stuknie mi 25 lat ::)

Może fajnie wyglądać :) lubie ten kolorek a sama nigdy bym sobie go nie zrobiła wyglądała bym jak trup ,mam strasznie jasną karnacje.

Teraz marze o czymś nowym :-[ ale o czym nie mam pojęcia,coś potarganego i niesfornego ale też tak żeby związać
Oj mały się budzi ....musze jeszcze ogarnąć a potem na 20 na joge ...mam nadzieje że nie zasne dzisjaj przy relaksie :D
same oczka mi sie zamykają

Ja niby tez zapuszaczam , ale ze wzglegu na okraglo buzie hihihi musze na czupku glowy miec pocieniowame zeby staly troszke bo wtedy optycznie sie wyszczuplam
Ja lupie swoja fryzurke, tylko jak sie uczesze hihihi

reklama
Do góry