reklama
Masz racje Biedronka szczególnie że ja mam sztywne włosy i jak odrastały to miałam coś w rodzaju prostego afro O0 , a jak zaspałam lub zagniotłam skubańce to tylko głowa pod kran ratowała
Kurcze żeby jakąś fajną i wygodną fryzurke wymodzić i żeby nic nie trrzeba było przy tym robić
U mnie farbowanie odpada już mam dość ..a pozatm żebym mogła na cokolwiek ufarbować musze utlenić a moje nie tak łatwo...za dużo roboty...
A na krutko tak samo jak w hustce o tak
Kurcze żeby jakąś fajną i wygodną fryzurke wymodzić i żeby nic nie trrzeba było przy tym robić
U mnie farbowanie odpada już mam dość ..a pozatm żebym mogła na cokolwiek ufarbować musze utlenić a moje nie tak łatwo...za dużo roboty...
A na krutko tak samo jak w hustce o tak
L4dY-bIrd
doula
Ja wole cie w długich
A ja chyba utleniam a potem "gołębiuje włosy " wiesz o co mi chodz ?? takie prawie białe ...a jak odrastaja to tak fajnie to wygląda ...mi sie podoba < oczywiscie w kucyku > : ...ale jeszcze niewiem ....a może nic niezrobie : ... no ale w sumie jak mąz mi wciska kase w łapke i mowi idz obie do fryzjera ..albo coś ..to wiecie ..cięzko odmowic .A pozatym 30 kwietnia stuknie mi 25 lat :
A ja chyba utleniam a potem "gołębiuje włosy " wiesz o co mi chodz ?? takie prawie białe ...a jak odrastaja to tak fajnie to wygląda ...mi sie podoba < oczywiscie w kucyku > : ...ale jeszcze niewiem ....a może nic niezrobie : ... no ale w sumie jak mąz mi wciska kase w łapke i mowi idz obie do fryzjera ..albo coś ..to wiecie ..cięzko odmowic .A pozatym 30 kwietnia stuknie mi 25 lat :
Może fajnie wyglądać lubie ten kolorek a sama nigdy bym sobie go nie zrobiła wyglądała bym jak trup ,mam strasznie jasną karnacje.
Teraz marze o czymś nowym :-[ ale o czym nie mam pojęcia,coś potarganego i niesfornego ale też tak żeby związać
Oj mały się budzi ....musze jeszcze ogarnąć a potem na 20 na joge ...mam nadzieje że nie zasne dzisjaj przy relaksie
same oczka mi sie zamykają
Teraz marze o czymś nowym :-[ ale o czym nie mam pojęcia,coś potarganego i niesfornego ale też tak żeby związać
Oj mały się budzi ....musze jeszcze ogarnąć a potem na 20 na joge ...mam nadzieje że nie zasne dzisjaj przy relaksie
same oczka mi sie zamykają
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Ja niby tez zapuszaczam , ale ze wzglegu na okraglo buzie hihihi musze na czupku glowy miec pocieniowame zeby staly troszke bo wtedy optycznie sie wyszczuplam
Ja lupie swoja fryzurke, tylko jak sie uczesze hihihi
Ja lupie swoja fryzurke, tylko jak sie uczesze hihihi
L4dY-bIrd
doula
mija a jakbys sobie walneła trwałą taką jak ma Polska projektantka Ewa Minge ??Ona to dopiero ma extra włosy
L4dY-bIrd
doula
a ja bym chciala juz mieć długie wlosy do pasa jak Jaga Hupalo i tyci tyci grzyweczke
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Wiec moja droga L4DY NIC TYLKO ZAPUSZACZC1
reklama
L4dY-bIrd
doula
aaaaaaaaaaaa jezusiczku !!!! Ja chcem miec cos takiego na głowie !!!! Tylko ciekawe kto by mnie tak zajebiscie obcioł : u mie w Miasteczku to chyba NIKT
Podziel się: