reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Izabelka pisze:
majonez nie jest za bardzo ciezkostrawny? nie chce zeby go brzuszek bolal

nie dasze zeby po majonezie np. light cos sie maluszkowi dzialo!!!

Kunda pisze:
a ja sobie zasadziłam rzezuche i mi ładnie wyrosła. Oj widac ze swiata tuż tuż ;D

ja tez zamierzam to zrobic, ladnie wyglada na stole taka rzezuszka hihi

a tu macius odpoczywa w trakcie wizytu u kolegów

img0134uu2aw.jpg

L4dY superowy wózeczek, ale mój zieć jest tysiąc co ja pisze milion tysięcy razy sliczniejszy i kochaniutki taki -- hmmm super :laugh: :laugh: :laugh:

Kunda
fryzurka super ja tez wkleję popołudniu moją nową głowę ;) :p
Joaska pyszności a Kubiszon rewelka ;D ;D ;D

A my mamy wreszcie kamerę i super sie cieszę majutek tak fajowo wychodzi i gaworzy do kamery :laugh: :laugh: :laugh:

MaMalgosia
krecha jak stad do Australii - miałaś sie pokazywać a ty co >:D >:D >:D >:D >:D

wiecie co ...cośbym sobie zrobiła na głowie .... tylko tak bez obcinania ..bo ja chcem zapuszczac .Zastanawiam sie nad mega rozjasnieniem ...na ....gołebi kolor ::).Tylko nieiwem jak bym wyglądała .

witam ale mam do nadrobienia, ale pochwalę się jak Joasia ;D
Majeczka miała wczoraj imieninki i miała torcik o taki
18fy1.jpg

a od rodziców czyli nas dostałą wózio ;D o taki :)
15dw3.jpg

12xn2.jpg

Sorbek to nie długo bedziemy ogladac filmiki z udziałem Mai ;D
Wklej niwa fryzurke. ja sie jeszcze zastanawiam nad kolorem ale nie moge sie do konca zdecydować :p

Gaga super torcik a wózio tez super. Oj widze ze dzieciaczki zmieniaja srodki lokomocji ;D

reklama
L4dY-bIrd mnie tez tak nosi ;D zrób sobie balejage z gołębim i kasztanem super wygląda chyba u każdego, a jak ci się nie spodoba to czaśniej kasztan na całą głowę, jak zawsze tak robię ;D

kunda dobrze że przypomniałas z tego wszystkiego nawet rzeżuchy nie mam ;D

Izabelka ja tez karmię cycem i majonez wcinam ;D kielecki pyyyyyyyyyyycha i małej nic a nic nie jest, jem też pizzę, ziemniaczki smażone, plazki ziemniaczane i całą resztę chyba oprócz bigosu, fasolki po bretońsku ;D

Do góry