reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justus powinna urosnac mi urosła w ciagu 4 dni

Lady to jakis ciekawy kolorek. ja tez sie zastanawiam czy by sobie jakiegos kolorku nie dac.

reklama
Jestem
Pospalam znowu i lepij sie czuje
Wiecie co do kolorow to ja lubie takie raczej naturalne brazy
MIalm juz na glowie czerwien z jasniejszymi pasemkami i wygladalm jak Wisniewski! hihihi
A teraz farbije orzecem albo srednim, jasnym brazem

Ciewczynki moje drogie - dzis JAsio malo co mi nie spadl z lozka, co mogloby mu soe stac jakby spad? Spodly wam wasze malce kiedys??

Malutka a jak mysliz co mogło by mus ie stać ? ::) Nabiłby sobie guza w najmniejszym wypadku a o reszcie nawet niemysle :( .Wiec raczej ...niech niespada z czegokolwiek .....

Nam Jasio kiedys upadł ...zturlał sie z naszego łozka < ok 20 cm nad ziemia > to była noc ..przerazliwy płacz ...Mateusz sie zerwał ze mna ..podnieslismy go ....az mnie ciary przeszły , nogi mi sie trzesły , całą byłam jak galareta ...niechcem o tym pisac ...było strasznie .Oboje przepłakalismy cała noc :( To była najcięzsza noc w naszym zwiazku .

Wiessz goz to nie takie straczne- ja sie martwilam o cos powazniejszego
Ale jakby sie narobilo gorczego to byly by jakies oznaki nie??=-np ciagly placz czy wymioty

Na sama mysl sie martwie!

no nam spadl kiedys nasz mateusz w nocy jak jeszcze nie mial roku i podniusl sie i troche bylo placzu ale to dlatego ze to byla noc i bylo ciemno nic mu niebylo cale szczescie
a wiki to juz spadla pare razy ale ona poprostu przez wlasna nieostroznosc bo wlazi gdzie nieptrza i glowe niala otluczona ale to byl lekki upadek tylko troche placzu bo dlatego ze my zrobilismu yyyyyyyyyyyyyyy i on wtedy w placz ale czasem sie zastanawiam czy te upadki nie wyjda je w czasie no chocby co do mowy-bo jak narazie to slabo gada
LEPIEJ NIE DZIECI NIE SPADAJA-NO ALE CZLOWIEK JEST TYLKO CZLOWIEKIEM-ROZNIE BYWA

L4dY jestem jestem tylko mam urwanie głowy przed chrzcinami ;D ::) ::) ::)

MIJA wszystkiego najlepszego i 100 lat od Sorbka i Majutka

Mija :laugh: wszystkiego dobrego :laugh: :laugh:
a my po spacerku :) jeszcze poźniej namówię męża,żeby wyszedł z małym- też chcę iść do fryca. Moze mi zaproponują nową fryzurkę, bo ciągle to samo :mad: moze pasemka, hmmm
widzę,ze mamy podobne problemiki ;D

My też po spacerku ....ale paskudna pogoda,raczej się snułam niż spacerowałam

Bardzo dziękuje za życzenia ;D ;)

Oj jak dobrze mieć komputerek w domku moge sobie spokojnie poklikać z wasmi.
Z fryzjerem to ja mam jeszcze inny problem - nie ufam im :p
Przez wiele lat strzygłam się sama....na kilka milimetrów maszynką :D a teraz kiedy mam długie też sobie jakoś radziłam a jak poszłam do fryziera to wielki artysta zrobił mi to samo ale krócej.
No i co znowu pojde poprosze o jakąś radykalną zmiane bo się sobie w tej postaci znudiłam ,zabule i wyjde z tym samym :mad:
Kusiło mnie ostatnio żeby też tak jak kiedyś ..maszynka i kilka milimetrów...ale się zestarzałam i nie potrafie działać impulsem...więc nic z tego nie wyszło.... ::)
a może ???

reklama
MIja .....jak sobie przypomnisz akcje pt : odrastanie to pewnie szybko ci ten impuls przejdzie ::) .Ja tez pare razy byłam łysa ..ale teraz za żadne skarby ...nienawidze odrastajacych włosów i nijakiej fryzury w tym czasie ...dla mnie koszmar !

Do góry