reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Jestem
Pospalam znowu i lepij sie czuje
Wiecie co do kolorow to ja lubie takie raczej naturalne brazy
MIalm juz na glowie czerwien z jasniejszymi pasemkami i wygladalm jak Wisniewski! hihihi
A teraz farbije orzecem albo srednim, jasnym brazem
Ciewczynki moje drogie - dzis JAsio malo co mi nie spadl z lozka, co mogloby mu soe stac jakby spad? Spodly wam wasze malce kiedys??
Pospalam znowu i lepij sie czuje
Wiecie co do kolorow to ja lubie takie raczej naturalne brazy
MIalm juz na glowie czerwien z jasniejszymi pasemkami i wygladalm jak Wisniewski! hihihi
A teraz farbije orzecem albo srednim, jasnym brazem
Ciewczynki moje drogie - dzis JAsio malo co mi nie spadl z lozka, co mogloby mu soe stac jakby spad? Spodly wam wasze malce kiedys??
L4dY-bIrd
doula
Malutka a jak mysliz co mogło by mus ie stać ? : Nabiłby sobie guza w najmniejszym wypadku a o reszcie nawet niemysle .Wiec raczej ...niech niespada z czegokolwiek .....
Nam Jasio kiedys upadł ...zturlał sie z naszego łozka < ok 20 cm nad ziemia > to była noc ..przerazliwy płacz ...Mateusz sie zerwał ze mna ..podnieslismy go ....az mnie ciary przeszły , nogi mi sie trzesły , całą byłam jak galareta ...niechcem o tym pisac ...było strasznie .Oboje przepłakalismy cała noc To była najcięzsza noc w naszym zwiazku .
Nam Jasio kiedys upadł ...zturlał sie z naszego łozka < ok 20 cm nad ziemia > to była noc ..przerazliwy płacz ...Mateusz sie zerwał ze mna ..podnieslismy go ....az mnie ciary przeszły , nogi mi sie trzesły , całą byłam jak galareta ...niechcem o tym pisac ...było strasznie .Oboje przepłakalismy cała noc To była najcięzsza noc w naszym zwiazku .
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
Wiessz goz to nie takie straczne- ja sie martwilam o cos powazniejszego
Ale jakby sie narobilo gorczego to byly by jakies oznaki nie??=-np ciagly placz czy wymioty
Na sama mysl sie martwie!
Ale jakby sie narobilo gorczego to byly by jakies oznaki nie??=-np ciagly placz czy wymioty
Na sama mysl sie martwie!
L4dY-bIrd
doula
napewno były by jakies oznaki .
NIemysl bez potrzeby o tym bo jeszcze wykraczesz !
NIemysl bez potrzeby o tym bo jeszcze wykraczesz !
no nam spadl kiedys nasz mateusz w nocy jak jeszcze nie mial roku i podniusl sie i troche bylo placzu ale to dlatego ze to byla noc i bylo ciemno nic mu niebylo cale szczescie
a wiki to juz spadla pare razy ale ona poprostu przez wlasna nieostroznosc bo wlazi gdzie nieptrza i glowe niala otluczona ale to byl lekki upadek tylko troche placzu bo dlatego ze my zrobilismu yyyyyyyyyyyyyyy i on wtedy w placz ale czasem sie zastanawiam czy te upadki nie wyjda je w czasie no chocby co do mowy-bo jak narazie to slabo gada
LEPIEJ NIE DZIECI NIE SPADAJA-NO ALE CZLOWIEK JEST TYLKO CZLOWIEKIEM-ROZNIE BYWA
a wiki to juz spadla pare razy ale ona poprostu przez wlasna nieostroznosc bo wlazi gdzie nieptrza i glowe niala otluczona ale to byl lekki upadek tylko troche placzu bo dlatego ze my zrobilismu yyyyyyyyyyyyyyy i on wtedy w placz ale czasem sie zastanawiam czy te upadki nie wyjda je w czasie no chocby co do mowy-bo jak narazie to slabo gada
LEPIEJ NIE DZIECI NIE SPADAJA-NO ALE CZLOWIEK JEST TYLKO CZLOWIEKIEM-ROZNIE BYWA
Izabelka
Oski i Wercia
Mija :laugh: wszystkiego dobrego :laugh: :laugh:
a my po spacerku jeszcze poźniej namówię męża,żeby wyszedł z małym- też chcę iść do fryca. Moze mi zaproponują nową fryzurkę, bo ciągle to samo moze pasemka, hmmm
widzę,ze mamy podobne problemiki ;D
a my po spacerku jeszcze poźniej namówię męża,żeby wyszedł z małym- też chcę iść do fryca. Moze mi zaproponują nową fryzurkę, bo ciągle to samo moze pasemka, hmmm
widzę,ze mamy podobne problemiki ;D
My też po spacerku ....ale paskudna pogoda,raczej się snułam niż spacerowałam
Bardzo dziękuje za życzenia ;D
Oj jak dobrze mieć komputerek w domku moge sobie spokojnie poklikać z wasmi.
Z fryzjerem to ja mam jeszcze inny problem - nie ufam im
Przez wiele lat strzygłam się sama....na kilka milimetrów maszynką a teraz kiedy mam długie też sobie jakoś radziłam a jak poszłam do fryziera to wielki artysta zrobił mi to samo ale krócej.
No i co znowu pojde poprosze o jakąś radykalną zmiane bo się sobie w tej postaci znudiłam ,zabule i wyjde z tym samym
Kusiło mnie ostatnio żeby też tak jak kiedyś ..maszynka i kilka milimetrów...ale się zestarzałam i nie potrafie działać impulsem...więc nic z tego nie wyszło.... :
a może ???
Bardzo dziękuje za życzenia ;D
Oj jak dobrze mieć komputerek w domku moge sobie spokojnie poklikać z wasmi.
Z fryzjerem to ja mam jeszcze inny problem - nie ufam im
Przez wiele lat strzygłam się sama....na kilka milimetrów maszynką a teraz kiedy mam długie też sobie jakoś radziłam a jak poszłam do fryziera to wielki artysta zrobił mi to samo ale krócej.
No i co znowu pojde poprosze o jakąś radykalną zmiane bo się sobie w tej postaci znudiłam ,zabule i wyjde z tym samym
Kusiło mnie ostatnio żeby też tak jak kiedyś ..maszynka i kilka milimetrów...ale się zestarzałam i nie potrafie działać impulsem...więc nic z tego nie wyszło.... :
a może ???
reklama
L4dY-bIrd
doula
MIja .....jak sobie przypomnisz akcje pt : odrastanie to pewnie szybko ci ten impuls przejdzie : .Ja tez pare razy byłam łysa ..ale teraz za żadne skarby ...nienawidze odrastajacych włosów i nijakiej fryzury w tym czasie ...dla mnie koszmar !
Podziel się: