reklama
E
Ewcia81
Gość
pewnie z enie,,wysyłac i to wsyztskie..Ewcia ja wysłałam do ciebie tą choinkę na ten pierwszy adres.... chyba nie masz mi za złe
ja tez juz do niektorych wyslalam,hehe
E
Ewcia81
Gość
iwona odebralam ja i tobie tez wyslalam,,,
E
Ewcia81
Gość
a ja wlasnie przeczytalma malym amczkiem na dole tej strony animal,ze odebrac mozna tylko raz ,,odebranie kilku pocztowej jednej osoby jest liczone jako raz,,takze iwona wyslala do mnie no i wiecej i tak mi nie zalicza,buuu,,co za typy...
tazke koniec wysylania do mnieee
tazke koniec wysylania do mnieee
E
Ewcia81
Gość
wicie co liczy sie raz,wiec usunelam pierwszego maila,,ale zosatl drugi,,to inna osoba moze mi wyslac,,,
E
Ewcia81
Gość
tak dokladnie,,tylko kazda musi byc inna wyslala przez te sama osobe....:-)uuuuuuu ale tylko odebrać można raz a wysyłać kilka razy??
a wogole to dziwnie to licza,,bo niby 10g karmy,,a tam sa jakies czesci setne czyli np 32,29 lub 33,15 jakim cudem???
ja matematyczka i nie wiem jak to sobie licza....:-(
E
Ewcia81
Gość
a ja powrzucałam ten link o animalsach na inne watki i dziewczyny tez powysyłaja do swoich bliskich,,zawsze to cos,hehe
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Witam,na seminarium dyplomowe nie poszłam,bo nie napisałam referatu;-).nie miałam wczoraj siły.Nocka porąbana,bo Julek budził się co pół godziny.Na obiad miałam robic faszerowane muszle,ale nie dostałam ich w pobliskim sklepie i mam ryż z mięsem mielonym i sosem słodko - kwaśnym Łowicz.A puzelki zamówię przez neta,bo powyżej 350zł,to przysyłają na własny koszt:-).Olkowi kupiłam słomki smakowe do mleka w Tesco i teraz chodzi i chłepta na okrągło(dubrze że z opieki dali 10 litrów)
Podziel się: