reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc panienki:-)
Ewcia super stroiki i choinka:-)Mojemu ślubnemu się podobają Twoje ściany;-):-D
Ja mam swojskie winko a ten paskud mi czyta przez ramie co do was pisze.
Karaluchy po poduchy, mykam spać.PAAAAA

Wpadłam się przywitac i zaraz zmykam,bo jutro mam na 8:30 i muszę wstac o 6:00,żeby na busa o 6:40 zdążyc.I jeszcze pranie rozwiesic.Blacik już zamontowany i w końcu mogę umyc naczynia w zlewie a nie w umywalce czy wannie.Się wkurzyłam:wściekła/y:,bo w E.Leclercu miały byc puzzle 3wymiarowe po 15,99 a nie było wogóle:-(.Jestem w trójce grupowej w przedszkolu i szykujemy paki na choinkę,oczywiście były takie samiusieńkie w Tesco ale po 24,99 a ja miałam kasiorę wyliczoną:tak:.Referatu nie napisałam na jutro a na kolosa to w drodze poczytam.
Prosiłam grzecznie - nie pisac tyle bo nie nadążam:-D:-).Jutro kończę wcześniej to ok 14-tej będę w domciu.Trzymajcie się.Dobranoc.

Ale sie rozpisalyscie.
Ja tylko napisze ze dzis bylam z dzieciakami u kontroli i sa zdrowe. Przy okazji bylam z moim kaszlem i sie okazalo ze mam zapalenie oskrzeli, porazka.
Przu okazji zrobilam zakupy i cala rodzinka juz ubrana na swieta. Stroik nie zrobilam nie mialam czasu ale moze jak sie jutro wyrobie to choinke wyciagniemy.
Mam zamiar jutro zrobic (ale ztym zamiarem roznie bywa) cisato z przepisu Pascala nazywa sie "Ciasto odwrocone". Ale moze sobie poleniu****e i bede udawac obloznie chora i wykorzystam meza, niech on posiedzi w garach :-D:-D:-D:-D

Idą Świeta a wraz z nimi rusza kolejna, coroczna akcja pomocy zwierzętom ze schroniska.
Wystarczy wg własnego pomysłu ubrać wirtualną choinkę, napisać parę ciepłych słów do najblizszych i wysłac im taką oto kartkę na maila.
Kazda wysłana (i odebrana!) "kartka" to 10g karmy dla zwierzaków
W te Święta pomyślmy rowniez o naszych braciach mniejszych, którzy spędzą je w ciasnych, zimnych boksach...

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

Witam z rana. U nas dziś jakoś pochmurno i szaro za oknem.

Sewa trzymam cię za słowo.
Ewcia śliczne te stroiki i choinka też.
Woloszki dobrze że dzieciaki już zdrowe.
Marta miłej nauki.

Dzien dobry niedzielnie..
Ja wczoraj poszłam pozno spac chyba jakos po 24,,a dizisaj łeb mi peka,,niedobrze mi i zdycham,,jejciu,,to chyba ciśnienie:-(juz wzielam dwie pyki,,bo potem z mama na kaupy,a ja mam zachwiania rownowagii:baffled:
Tosty na sniadnaie sie robia i kawa zalana,,Matu zarz wskoczy na kompa,bo Auta ogladał bedize,bo wczoraj usnła i nie oglądał...

Dobranoc panienki:-)
Ewcia super stroiki i choinka:-)Mojemu ślubnemu się podobają Twoje ściany;-):-D
.PAAAAA
dzięki,hehe,,moje zielone:confused:,,niech ci pomaluje,hehee

Witam z rana. U nas dziś jakoś pochmurno i szaro za oknem.
Ewcia śliczne te stroiki i choinka też.
.
u mnie dalej bez sneigu...
dzieki,,,

reklama
DZień Doberek:-)
My już po śniedanku ja ogarniem z grubsza miekszanko i na zakupy:-)
Iwonka fajna akcja:tak::-)
Ewcia my mamy zielne tylko inny odcień.Jemu się podoba,że takie gładkie, on budowlaniec;-)
Marta miłej nauki:-)

Do góry