reklama
E
Ewcia81
Gość
nieee,a co tam ciekawego....Oglądałyście super nianię?
Bodzia nono,,ale slicznie wyglądasz,,ale jak ci pasuje ta zielen...:-)
anaconda27
styczniówka2006
Było o chłopcu z adhd i jego trzyletnim braciszku który już miał wyrywane ząbki i nadal sikał w pieluchy
E
Ewcia81
Gość
no wow,,szkoda,ze nie ogladalam,,Było o chłopcu z adhd i jego trzyletnim braciszku który już miał wyrywane ząbki i nadal sikał w pieluchy
ale z ato widzialam na poslacie o Michalku 2,5 letnimm,,co wpadl do stawu,a teraz jest niepełnosprawny,trzeba rehabilitacji,a nie ma akasy,a rzad im odmoiwl,bo o 60zl za duzo maja pieniedzy,,,nie no lepiej sobie w rzadzie musza pchac w kieszen,,co z apolityka....:-(
E
Ewcia81
Gość
klavell super foteczki,,ile ludzi,hmm pokaźnia rodiznka,,super,,
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam,widze ze pomoc zwierzaczkom wam sie podoba.Moj adres vanessa.waw@neostrada.pl prosze o choinke Ja tez to skopiowalam od ktorejs forumowiczki co wkleila w posta i roznioslam dalej Fajna akcja.
Dzis bylismy na zakupach w Tesco kolejki ogromne ale ja cwana bestja wykorzystalam swoj brzuszek i do specjalnie oznakowanej kasy wcisnelam sie bez kolejki zabierajac ze soba dwie inne ciezarowki ktore staly gdzies hen daleko,bo kolejki na pol marketu juz siegaly....Najpierw kulturalnie podeszlam do kasjerki i spytalam sie czy ta kasa jest uprzywilejowana dzis tez i powiedziala ze jak najbardziej ale mozecie sobie wyobrazic miny innych ludzi a raczej kobiet ktorym sie to oczywiscie nie spodobalo i zaczela sie dyskusja....doszlo do wymiany zdan,kasjerka tez im na gadala i zamknely sie.
Dzis bylismy na zakupach w Tesco kolejki ogromne ale ja cwana bestja wykorzystalam swoj brzuszek i do specjalnie oznakowanej kasy wcisnelam sie bez kolejki zabierajac ze soba dwie inne ciezarowki ktore staly gdzies hen daleko,bo kolejki na pol marketu juz siegaly....Najpierw kulturalnie podeszlam do kasjerki i spytalam sie czy ta kasa jest uprzywilejowana dzis tez i powiedziala ze jak najbardziej ale mozecie sobie wyobrazic miny innych ludzi a raczej kobiet ktorym sie to oczywiscie nie spodobalo i zaczela sie dyskusja....doszlo do wymiany zdan,kasjerka tez im na gadala i zamknely sie.
Ja zawsze wykorzystywalam to ze bylam w ciazy i szlam do takiej kasy mialam gdzies ludzi, jak napisane i narysowane dla kobiet w ciazy i z dziecmi to trzeba korzystac. Raz mi sie zdazylo ze sama kasjerka mnie zawolala z konca kolejki zebym przyszla jako pierwsza
A najgorsze sa babska, same byly w ciazy i wiedza jak to jest ale sie kloca jak nie wiem.
A najgorsze sa babska, same byly w ciazy i wiedza jak to jest ale sie kloca jak nie wiem.
reklama
E
Ewcia81
Gość
oj iwonka takie babska to wredne sa,,ale dobrze,z eim z kasjerka angadałyście,hehe
a pomysł z psami super,,tzn z animalkami...
Mj Matu sie kąpie,ja juz ciuszki na jutro przygotowane i do pracy gotowa, teraz łóżko synowiz robie....
a pomysł z psami super,,tzn z animalkami...
Mj Matu sie kąpie,ja juz ciuszki na jutro przygotowane i do pracy gotowa, teraz łóżko synowiz robie....
Podziel się: