reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej. Ale naklikałyście :szok:narazie do połowy doczytałam :-DJa wczoraj byłam z Matkiem u lekarza. Ma anginę.A potem walczyłam z gorączką u niego i już nawet kompa nie włączałam. Idę was poczytać dalej:tak:

reklama
Dzień dobry!

Ewcia, Ja się położyłam o 2-giej ;-) Natek wczoraj obudził się koło 1-szej, miał chyba zły sen i bardzo płakał.
Jestem po kawce i na razie jest ok ;-)

Witam niedzielnie!

Ja wczoraj też poszłam późno spać, bo po 1:00. Dziś rano wstałam dałam jeść małemu i ległam jeszcze do wyreczka poleżeć. Teraz będę jadła śniadanko. Jędrek ogląda Elmo i jest super :tak:

Iwona no to jadę, tylko sprawdzę o której mam jakiś transport ;-)

Aniab zdrówka życzę. Mam nadzieję, że mały czuje się dziś lepiej.

Ewcia miłych zakupów i oby głowa przestała boleć.

Bodzinka Tobie też miłego zakupkowania, no i życzę Ci zakupienia wymarzonej kreacji :tak:

Woloszki dobrze, że dzieciaczki już zdrowe.

Iwonka super ta akcja ze strojeniem choinek :tak: Zaraz się za nią zabiorę.

A ja zaraz zbieram się do marketu, wreszcie kupię Majce sanki i jutro wybierzemy się na górkę:tak::tak::tak:
U nas nadal śnieżek ale już widzę że na ulicy robi się czarno, a szkoda:-:)-(

U mnie dziś słodkie lenistwo.....:tak::tak::tak:. Wieczorkiem rozłożymy choinkę i nastrój świąteczny zawita w naszym domku.

Sewa sprawdzaj sprawdzaj bo mi się kawki chce;-)

Aniab mam nadzieję, że czujecie sie lepiej i dużo zdrówka dla Mateuszka:tak:

Ewcia u mnie niby jest śnieg, ale nie za wiele:no:

Iwonka a jeśli chcę wysłać tą choinkę do kilku osób to za każdym razem muszę tworzyć nową czy da się jedną wysłać do paru osób:confused:. Ja już stworzyłam i wysłałam, ale chciałam do kilku osób i nie wiem jak:zawstydzona/y:

Ewcia my mamy zielne tylko inny odcień.Jemu się podoba,że takie gładkie, on budowlaniec;-)
:-)
acha,noo hehe to dzieki,,gładziutkie jak pupcia niemowlaczka:-D

Hej. Ale naklikałyście :szok:narazie do połowy doczytałam :-DJa wczoraj byłam z Matkiem u lekarza. Ma anginę.A potem walczyłam z gorączką u niego i już nawet kompa nie włączałam. Idę was poczytać dalej:tak:
oj angina,,łe brzydko,,zycyzmyz drówka małemu...

Dzień dobry!

Ewcia, Ja się położyłam o 2-giej ;-) Natek wczoraj obudził się koło 1-szej, miał chyba zły sen i bardzo płakał.
Jestem po kawce i na razie jest ok ;-)
no nocny mareczke z ciebie...

Ewcia miłych zakupów i oby głowa przestała boleć.

.
juz ppo pylkach przestała,,niedlugo jade z mama do leclerca,hehe..na duze zakupy,,mam liste,,takze chyba nic nie zapomne:-p

a ja wzielam sie za pokoj amęłgo,,znowu powywalalamz abawki dobite polamane itp itd,,i poukłądąłam,,zostało mi tylko kurze,odkurzyc i [rzystroic na swieta i koniec...ale kuchnia tez czekaaaa:-p

Iwonka a jeśli chcę wysłać tą choinkę do kilku osób to za każdym razem muszę tworzyć nową czy da się jedną wysłać do paru osób:confused:. Ja już stworzyłam i wysłałam, ale chciałam do kilku osób i nie wiem jak:zawstydzona/y:
ja tez juz wyslalam,ale tylko jeden

a mozna kilka,,no to jade dalejz koksem,,a cyz karme dostaja jak ktos odbierze,cyz od ilosci wyslanych.hmmm
bo ja wysle tow ielu osob ale nie wiem czy odbiora,,bo nie za czetso na poczte kukaja..
:baffled:

Ewcia ja za każdym razem wchodziłam w tą co stworzyłam i dodawałam życzenia i wysyłałam do kolejnych osób. Z tego co widzę i tak mi się wydaje to karma jest przekazana dopiero wtedy jak ktoś odbierze tą pocztówkę.... chyba, że się mylę. Ale tam jest choinka czysta - oznacza wysłaną pocztówkę, a ubrana - pocztówke odebraną i karmę przekazaną. Iwonka popraw mnie jeśli się mylę...

reklama
Idą Świeta a wraz z nimi rusza kolejna, coroczna akcja pomocy zwierzętom ze schroniska.
Wystarczy wg własnego pomysłu ubrać wirtualną choinkę, napisać parę ciepłych słów do najblizszych i wysłac im taką oto kartkę na maila.
Kazda wysłana (i odebrana!) "kartka" to 10g karmy dla zwierzaków
W te Święta pomyślmy rowniez o naszych braciach mniejszych, którzy spędzą je w ciasnych, zimnych boksach...

Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie.

iwonka moze troszke do siebie powysyłamy,,to przeciez odbierzemy wsyztskie i bedzie wiecej karmy..jakby ktos chciał do mnie to
... lub deskjet@wp.pl liczy sie raz,,wiec zostal drugi mail,,tamtego usunelam
piszcie
a to chyba nie jest istotne,ze jak dostane 5 od roznych ludzi,,to liczy sie jako piec,a nie jedna co??? iwonka jak myslisz???

Do góry