reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej
ja narazie nie mam zbyt dużo czasu bo Dawidek kłóci się z cycusiem :-(i tak walczymy sobie.

Wczoraj ktoś pytał o zdjęcie na kubek
w Rossmannie jest teraz promocja i ja się wyśle zamówienie do 17 grudnia to będzie jeszcze przed świętami :tak:

Do później

reklama
W końcu skonczyłam:cool2:. Wysprzątałam całą kuchnię: w szafkach, za szafkami, rozmroziłam lodówkę, pomyłam płytki....... Starczy na dziś. Jutro tylko łazienka i można choinkę rozkładać;-).

Sewa określenie z matką super:tak:. Współczuję ci życia na odległość.... powiem szczerze, że ja sobie tego nie wyobrażam:no:. Co prawda jestem całymi dniami sama z dziećmi, ale wieczorami mąż wraca i jest. Podziwiam cię:tak:.

Klavell ale pyszności zrobiłaś:tak: mniam.... zjadłabym coś takiego.

Dobra Kubę wykąpałam jeszcze muszę kolację Natalce zrobić i dziś oglądam tvn bo jest jeden z moich ulubionych filmów " Matrix":-)

Dobranoc.

Ja też sobie nie wyobrażałam :-( ale życie pisze różne scenariusze..... niestety. Wiemy jedno, gdybyśmy mieli jeszcze raz podejmować decyzję dotyczącą wyjazdu..... mąż byłby w domu.

Ewcia idę z Jędrkiem na wizytę w marcu i dopiero wtedy wszystko będę wiedziała. Na razie nic nie mogę planować. Bo może będzie musiał mieć zabieg, może leczenie hormonalne. Nie wiem i ta niewiedza mnie dobija :-(
nom niewiedza to straszna rzecz..
Wiecie co ja sie zdrzemnelam,,synek ogladal baje,ja zaległam na łózko,i tak mi sie usnęło,,ale słyszałam,wszytsko,bo małyc o chwila,,mama zobacz,mama to amma tamto...:-p
a teraz ide zrobic lozko,i dalej lezec,,ale Mata umyc i siebie,,alez rozleniwiłams ie weekendowo,,ale co tam,,raz można...

narazie,do jutra,,bo juz zapewne nie zawitammm;-):-)

A tam dziewczynki, trochę Wam dziś posmęciłam moimi tęsknotami..... ale.... jakoś się żyje... trzeba...

Iwona ale Ci zazdroszczę tego, że masz już prawie wszystko posprzątane :tak:

Bodzinka super wyglądacie w tych czapach :tak:

Ania138 co to sie Dawidkowi dzieje, że tak walczy z tym Twoim cycusiem :baffled:

Ewcia dałaś czadu;-):tak::-D

Pewnie pokręcę się jeszcze na BB, ale mówię już dobranoc.

Śpijcie smacznie.

Witam,łepetyna mi pęka wiec trochę napiszę i zmykam.
Sewa,studiuję Agronomię na Akademii Rolniczej w Lublinie,jestem na 4 roku i do końca czerwca mam złożyc pracę inżynierską.Studia zaczynałam z 6-cio miesięcznym Olkiem a skończę z rocznym Julianem i będę agrobioinżynierem.Poza tym mam tytuł Technika ekonomisty (Pity rozliczam) i jestem Opiekunką dziecięcą z dyplomem:tak:.Te studia robię bo teśc nie ma na kogo ziemi przepisac.Jutro znowu mam 2 kolosy z szczegółowej uprawy roślin i z marketingu.Na niedzielę muszę naskrobac referat na seminarium dyplomowe i znów kolos z przechowalnictwa.tytuł mojej pracy inżynierskiej to DAWNIEJ UPRAWIANE PSZENICE.

Witam,łepetyna mi pęka wiec trochę napiszę i zmykam.
Sewa,studiuję Agronomię na Akademii Rolniczej w Lublinie,jestem na 4 roku i do końca czerwca mam złożyc pracę inżynierską.Studia zaczynałam z 6-cio miesięcznym Olkiem a skończę z rocznym Julianem i będę agrobioinżynierem.Poza tym mam tytuł Technika ekonomisty (Pity rozliczam) i jestem Opiekunką dziecięcą z dyplomem:tak:.Te studia robię bo teśc nie ma na kogo ziemi przepisac.Jutro znowu mam 2 kolosy z szczegółowej uprawy roślin i z marketingu.Na niedzielę muszę naskrobac referat na seminarium dyplomowe i znów kolos z przechowalnictwa.tytuł mojej pracy inżynierskiej to DAWNIEJ UPRAWIANE PSZENICE.
:szok::szok::szok: ło matko czarna magia:-D:-D:-D
Wpadłąm dobranoc rzec!
dobranoc.gif

Dobry wieczór moja córcia jeszcze nie śpi przekłada się z kąta w kąt:baffled:Ja chyba prędzej bym zasnęła niż ona, ale jeszcze mam tu troche roboty więc usiadłam na minutke poklikać do was:tak:Dziś byliśmy z małą w przychodni rehabilitacyjnej i okazało się że małej te krzywe nóżki są w porządku i same się powinny wyprostować.Ciesze się bardzo że na koniec roku mam wszystkich lekarzy załatwionych.I mam nadzieje że już nic złego się nie będzie działo mażę o spokojnych świętach w gronie rodziny a wszystko ma się na dobrej drodze wam drogie panie też tego życze.OK kończe mała zasnęła huuuurraaaa:-)biore się za robote i dobranoc:-D

reklama
Do góry