reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwona był czas kiedy panicznie się bałam ptasiej grypy a teraz wcinam kuraka aż miło.Tylko porządnie go gotuje i wszystko porządnie potem myje i juź:-)
Gosiaczek no to życze fasolki:tak:
Sobota ja bym musiała większe zakupy zrobc i nie chce mi się.Mąż znowu w pracy to nie pomoże.My mamy wigilie ze szwagrem robić i szwagierka ma przyjść się dogadać.No i jej nie ma.

reklama
Gosiaczek to mocno trzymam kciuki:tak::tak:

Bodzinka czyli święta wyprawiasz?? Ja na szczęście jadę do teściów i rodziców, więc całe gotowanie i pieczenie z głowy

Dzięki dziewczyny, trzymajcie, coś mnie kręci od wczoraj w brzuchu, nie wiem czemu, chciałabym by była to fasolka, hihi. Może tak się już wkręciłąm że sobie wmawiam, nie wiem, zobaczymy w Wigilię robię test i się okaże.Marzę o takim prezencie pod choinkę.

Dzięki dziewczyny, trzymajcie, coś mnie kręci od wczoraj w brzuchu, nie wiem czemu, chciałabym by była to fasolka, hihi. Może tak się już wkręciłąm że sobie wmawiam, nie wiem, zobaczymy w Wigilię robię test i się okaże.Marzę o takim prezencie pod choinkę.
oczywiscie z ebedizemy trzymac

dobra ja lece sprzatac,,bede potem,,narazie,miłęgo dniaaaaaa

Dzień dobry!

Iwona Ty to do mnie, nie na sprzatenie tylko na kawę przyjedź :tak:Zapraszam, daleko nie masz :-)
Co do ptasiej grypy.... to ja się miesa nie boję jeść, bo gotowane to spoko, ale majonezy :szok::szok::szok: rety one są robione z surowych jajek :szok::szok: i jak tu sałatki na święta robić :baffled:

Gosiaczek życzę wymarzonego prezentu pod choinkę

Marta powalił mnie kierunek jaki studiujesz ;-)

Ewcia miłego dzionka

Witam nową mamę!

Wczoraj widziałam gdzieś posta OliK. Nie ma już wpisu Piła tylko Zielonka koło Warszawy. Wnioskuję, że już mieszka u teściowej. Ciekawe jak jej tam?

Muszę iść na zakupy..... ale mi się nie chce......

reklama
Do góry