reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moja Maja jeszcze nie śpi :szok:, ona jest niezniszczalna :szok:, ciekawe o której jutro wstanie :no: .
No może kryzys Dawidka zażegnany ( odpukać w niemalowane ), zobaczymy jutro.

A tam dziewczynki, trochę Wam dziś posmęciłam moimi tęsknotami..... ale.... jakoś się żyje... trzeba...

Ania138 co to sie Dawidkowi dzieje, że tak walczy z tym Twoim cycusiem :baffled:

Kochana smęć ile się da :tak: od tego tu jesteśmy :tak:
Nie wiem o co mu chodzi bo rano i wieczorem to sie odessać od nich nie może a w dzień to ja bym go do ognia przystawiała tak się darł ale dzisiaj jakby lepiej

Dobranoc

reklama
a to moje okienko ( tylko że nie umyłam go jeszcze ale cicho :zawstydzona/y::cool2:)

Załączniki

• DSC_2886.jpg
    DSC_2886.jpg
    133,2 KB · Wyświetleń: 26
Witam:-)
Ja już na nogach bo mój Pan i Władca do pracy dziś i rano juz sprawdzał komputer:-)Tym razem on nie ja:-p:-p
Marta czarna magia te Twoje studia ale podziwiam, podziwiam.Ja mam studia wyzsze z grania na nwerwach:-p:-p:-p
Kasia@ super,że wszystko dobrze z nóżkami córci:tak:
Sewa dzięki za komplement:tak:;-):-)
Marta czekamy na foteczki.
Ania sliczne okienko, piękna firanka:tak::-D
Iwonka2006 gg miała włączone...ODEZWIJ SIE IWONKA.
Karollo wczoraj nie spał po południu.Szok i dzięki temu zasnął o.....19,30.Nie wiedziałam co ma zrobić z wolnym wieczorem:-D:-D:-DZa to obudził się o 5 i próbował nas obudzis ale udawaliśmy,że śpimy to zasną na nowo i niedawno wstał:-)
Teraz musze odkryć czemu nie spał i spróbować go nie kłasć po południami:-)

Dzień dobry. My też już na nogach.

Sewa jak chcesz to i do ciebie przyjadę posprzątać... jak dobrze zapłacisz;-);-):-D:-D:-D żartuję, a tak serio to i ja się cieszę, że już koniec:tak:

Ania super firaneczka.:tak:.... oj jak ja bym chciała sobie w kuchni firanki powiesić.

Marta, ale studia wybrałaś... podziwiam:tak:

Witam nową mamę Kasię@28:-) - chyba się wcześniej nie przywitałam.

Dziewczyny, a ja mam pytanie nie boicie się tej ptasiej grypy?? Cholerka ja to chyba nawet kurczaka na niedzielę nie kupię:baffled:

Tak w ogóle to zobaczcie jak nam się co niektóre dziewczynki mało odzywają : Dawna Cloe - ciekawe jak się czuje
Ola K - też ciekawe jak jej samopoczucie i czy już się przeprowadziła
Pycha - też mało zagląda
Czarna itd.

Dziewczyny jeśli czasami nas podczytujecie to odezwijcie się :tak:

Iwonka, nie bój się kupować kurczaka, to świństwo ginie już w temp. 70 st. no chyba że lubisz surowiznę, to wtedy nie radzę wcinać kurczaczka.
Ja też już po porządkach świątecznych jestem, dzisiaj mega zakupy i od poniedziałku nie wychodzę z kuchni, będę miała tydzień na zrobienie potraw, upieczenie ciast i td. mam nadzieję że zdążę.

Gosiaczek witaj. Ty też dawno do nas nie zaglądałaś. Widzę,że suwaczek staraczki jest. Czy to oznacza, że jednak dogadaliście się z M i będzie dzidziuś?:-)

Dzien dobry dziewczyny,,
my wstaliśmy po 8,,a myslałam,ze pośpie do 10:-p,,ale i tak wyspana jestem
Wlasnie paroweczki dla małego sie gotuja,a ja buły i kawe wciągne...

reklama
Dzień dobry. My też już na nogach.

Witam nową mamę Kasię@28:-) - chyba się wcześniej nie przywitałam.
:baffled:
no ja tez aksie witam,,bo nie znalałam:baffled:

a to moje okienko ( tylko że nie umyłam go jeszcze ale cicho :zawstydzona/y::cool2:)
super,,ale masz fajne ddoatki do okna....]

A moje dziecko cos kicha zielonkami,hmm,,kurcze,,znowu jakies przeziebenie

A my dzisiaj sie wybieramy do znajomych,tzn do tej co ja jej dzieic pilnuje jak ona z 3 do lekarza jedzie(w ciazy 9 miesiac0,a dwojke ma w domu,,jej maz wrocil i dizsija na kawe mnie zaprosili z matem,ale boje sie ze robia imprezke dla najstarszego dziecka,bo mialow czoraj 4 latka,hmm..a ja tak bez prezentu,,mama nadzieje,ze nic nie robia,,,i nie bedzie innych gosci,,,,bo sie wkurze.....ale jade do nich po obiedzie,,cyzli nie wiem o 14,,musze zadzwonic jak im pasi,,
narazie z wmai jestem...

Do góry