reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Vici o kurcze,no to swoje przezyliscie,,no,ale dobrze,ze jzuw syztsko oki i nie ma zadnych chorob,,,jejku alez sie ancierpieliscie i nadenerwowaliscie...bzuiaki

.
Ewcia i co twoj mezulo znow cie tak denerwuje slonko?
standardowo iwonka standardowo...

Ewcia dzięki.... na razie czuję się ok, ale jestem okropnie osłabiona :-( Po wejściu do mnie na 4 pietro zieję jak pies.... ale chyba powoli wszystko wraca do normy :tak:
Twój mąż chyba wraca trochę wcześniej, bo mój w sobotę za tydz.

....
moj tez w sobote,ale u niego jest szansa powrotu w piatek,wszystko zalezy od humoru szefa....:baffled:

Pisałam kilka dni temu Iwonce - w listopadzie nam nie wyszło, a w tym i być może w następnym cyklu robimy przerwę, ze względu na planowane na styczeń wakacje. W ciązy nie mogłabym polecieć. Po urlopie wrócimy do staranek ;-)
wiem wiem,,ja tylko tak sie zapytałam, co slychac,,ale wiem,ze ejdziei i macie przerwe...

Sewa - ty 2 lata karmiłaś, o ile dobrze pamiętam? Mam kilka pytań, jeśli możesz odpowiedzieć...
Jak to było u Was z odstawianiem? Kto podjął decyzję, że już koniec i jak mały zareagował na brak cycusia?
wow 2 lata,,porpostu wow,,ja karmiłam 6 miesięcy i nei chcialam wiecej,,sama odstawilams ynka..dla mnie to wystarczajaco,,,,:dry:

reklama
Ewcia noooo ja prawie 2 lata karmiłam..... wiesz Matka Polka Mleczarska ;-):tak::-D

Anaconda super foty :tak:

U mnie też trochę śniegu jest i cały czas pada..... może go trochę napada. Byłoby super.

Ewcia noooo ja prawie 2 lata karmiłam..... wiesz Matka Polka Mleczarska ;-):tak::-D
U mnie też trochę śniegu jest i cały czas pada..... może go trochę napada. Byłoby super.
:-D:-DMatka:-D:-D..daj troszke śniegu,,Sewa moj maz tez za 8 dni,,w sobote,,zmianilam suwak,,ale on sie nie zmienia,,hmm,moz epotemm

Ewcia ja juz się nie mogę doczekać, Ty ze swoim to się widujesz częściej, ja mojego pożegnałam w sierpniu i dopiero teraz się spotkamy....... dobija mnie takie życie :baffled:

określenie the best:-D:rofl2::laugh2: Ale mnie rozbawiłaś.
Anaconda foty super. U nas też tak ładnie się zapowiada, bo od rana sypie.:tak:
Ewcia ale sobie odpoczniesz:-D super. Ja przez ten czas małego nie będę prowadzała do przedszkola, bo u nas tylko dyżur a ja w domku to nie musi iśc.
Asiulinka ja też okna odpuszczam. Brak chętnych do zajęcia się małymi w tym czasie. Udam że nie widzę:-p
Vici dobry lekarz to podstawa. Ja naszą panią doktor też bardzo lubie i wiem że ona już potrafi "wyczuc" Adrianka:tak:
Dzieciaki się bawią a ja ruszam do odgruzowywania mieszkania:-D Do wieczorka
Aha wz to takie ciacho. Pyyyyszne :-p

U nas też śniegu niet - przymrozek jest i szron leży, to wszystko.

Sewa - Natek nocki mi przesypia od 2 miesięcy, więc ja nie mam problemu z niewyspaniem już ;-):tak:

reklama
Ewcia ja juz się nie mogę doczekać, Ty ze swoim to się widujesz częściej, ja mojego pożegnałam w sierpniu i dopiero teraz się spotkamy....... dobija mnie takie życie :baffled:
nom,ty tez masz prze******,ale ty to masz gorzej,,normlanie bardziej gorzej,,ale jestes silna i dajesz rade,,a zobacz jak to szybko zleciało..
a ty cos pisalas o tym ze cchesz do niego jechac tam,abyscie razem mieszkaja???

Ewcia ale sobie odpoczniesz:-D super. Ja przez ten czas małego nie będę prowadzała do przedszkola, bo u nas tylko dyżur a ja w domku to nie musi iśc.
:-p
nom mam nadzieje, no ja w czwartek i piatek go chyba zaprowadze,ale potem nie,,juz do konca grudnia chyba nie,,dopero 2 stycznia...hmm

Do góry