E
Ewcia81
Gość
Vici o kurcze,no to swoje przezyliscie,,no,ale dobrze,ze jzuw syztsko oki i nie ma zadnych chorob,,,jejku alez sie ancierpieliscie i nadenerwowaliscie...bzuiaki
standardowo iwonka standardowo....
Ewcia i co twoj mezulo znow cie tak denerwuje slonko?
moj tez w sobote,ale u niego jest szansa powrotu w piatek,wszystko zalezy od humoru szefa....Ewcia dzięki.... na razie czuję się ok, ale jestem okropnie osłabiona :-( Po wejściu do mnie na 4 pietro zieję jak pies.... ale chyba powoli wszystko wraca do normy
Twój mąż chyba wraca trochę wcześniej, bo mój w sobotę za tydz.
....
wiem wiem,,ja tylko tak sie zapytałam, co slychac,,ale wiem,ze ejdziei i macie przerwe...Pisałam kilka dni temu Iwonce - w listopadzie nam nie wyszło, a w tym i być może w następnym cyklu robimy przerwę, ze względu na planowane na styczeń wakacje. W ciązy nie mogłabym polecieć. Po urlopie wrócimy do staranek ;-)
wow 2 lata,,porpostu wow,,ja karmiłam 6 miesięcy i nei chcialam wiecej,,sama odstawilams ynka..dla mnie to wystarczajaco,,,,Sewa - ty 2 lata karmiłaś, o ile dobrze pamiętam? Mam kilka pytań, jeśli możesz odpowiedzieć...
Jak to było u Was z odstawianiem? Kto podjął decyzję, że już koniec i jak mały zareagował na brak cycusia?