reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochana jak skończysz to chodż do mnie. Nie mogę się cholerka wygrzebac:no: Druga rzecz że mi się nie chce:baffled:

To od czego mam zacząć;-) tylko poczekaj zjem obiad co by nabrać siły:-D:-D.

Sewa nie przejmuj się odpoczywaj..... należy ci się po chorobie:tak:

Robię sobie kolejną przerwę na obiadek zjem i wracam do pracy. Cos mi się wydaje, że dziś to samemu diabłu bym łeb urwała - tyle mam energii - sama nie wiem skąd:cool2:

reklama
Witam,miałam trochę załatwień i mały się rozdarł,bo głodny ale już ok i zasnął.U mnie pada śnieg!!!!!!!!!! I po Olka to chyba stary pojedzie.Ja jutro na studia.Zaraz wracam bo lecę dorobic zapiekanek,bo Mirek z kumplem przyjeżdża coś przekąsic.

dzien dobryyyy
ja juz w domu,juz po pracy,,boze jeszcze jutro i wolne dwa dni,,a potem tylko 3 dni i wolne 2 tyg,hehe
u mnie dizsiaj nie apda,,wieje i mroźno,ale ja wlasnie okna ebde myła,,bo chociaz raz ppogoda ładna,,to mus skorzystac z tego,,,:tak::-)aele nie chce mi sie,,,

A maz mniee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalej o te smsy,,trace juz siły,,jak mu napisze zaraz to sie na amen obrazi,,bo mnie wkurza,,,,,,,,,,,,typppppppppp:-(

My wróciliśmy ze spacerku połączonego z zakupami. Piękne słonko, ale okropnie zimno, wieje strasznie :szok:

Weszliśmy do ksiegarni bo chciałam kupić kartki świateczne. Jędrek tak sie podniecił wybieraniem, że pozwoliłam mu poszaleść w tym składziku. I muszę przyznać, że bardzo ładne wybrał. Teraz jeszcze tylko wypiszę ( a trochę tego mam) i jutro wysyłam.

U nas dziś na obiad pyzy. Ja mam taki sklep pod nosem, takie pyszności tam sprzedają, że na nas dwoje to nie opłaca mi się robić takich specjałów tylko kupuję.
Hmmmm paluchy lizać.

To od czego mam zacząć;-) tylko poczekaj zjem obiad co by nabrać siły:-D:-D.

Sewa nie przejmuj się odpoczywaj..... należy ci się po chorobie:tak:

Robię sobie kolejną przerwę na obiadek zjem i wracam do pracy. Cos mi się wydaje, że dziś to samemu diabłu bym łeb urwała - tyle mam energii - sama nie wiem skąd:cool2:
to od kuchni:-D:tak: Bo tamtej roboty najbardziej niecierpię :dry:

dzien dobryyyy
ja juz w domu,juz po pracy,,boze jeszcze jutro i wolne dwa dni,,a potem tylko 3 dni i wolne 2 tyg,hehe
u mnie dizsiaj nie apda,,wieje i mroźno,ale ja wlasnie okna ebde myła,,bo chociaz raz ppogoda ładna,,to mus skorzystac z tego,,,:tak::-)aele nie chce mi sie,,,

A maz mniee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalej o te smsy,,trace juz siły,,jak mu napisze zaraz to sie na amen obrazi,,bo mnie wkurza,,,,,,,,,,,,typppppppppp:-(
ale cię ten chłop zamęcza. Bidulko:baffled:
Magda wrzeszczy....buuuuuuuuu....

ale mi sie nie chce nic....

Ale się dzisiaj wkur... Wyszłam z małą na spacer i przechodziłam koło takiego bloku gdzie biegał sobie młody wilczurek bez smyczy ani kagańca, dobiegł do nas i zaczął skakać na Majkę i ją tak do zabawy podgryzać, ta uderzyła w ryk i musiałam ją wziąć na ręce, a ten głupi psisko dawaj na mnie zaczął skakać i do Majki, a że było mokro to całą mnie pobrudził i Majkę też. Biegł tak za nami przez pół drogi cały czas skacząc na mnie, myślałam że go zabiję ale bałam się go kopnąć bo przecież nie znam tego psa i może by się na mnie rzucił i pogryzł mnie. Ale powiedziałam sobie że tego to nie daruję, ja przyuważę czyj to pies i wtedy współczuję temu właścicielowi bo bez policji się nie obejdzie. Jakie te niektóre ludzie są głupi to dosłownie brak mi słów, jak można puścić samego psa skoro się wie że ten pies skacze na ludzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o cie krece,,,ja bym mu :wściekła/y::wściekła/y:temu psu,,a wlascicielowi to ooo,,mialby przchlapane,,,szukaj wlasciciela...

:no:

:tak::tak::tak: poproszę i to takim ekspresowym :cool2:
spokoo,juz elce....

Tęskni:tak::tak::tak:
no i mnie wkurza,,to lepiej neich nie teskni....bp o mi na nerwy to działa...

Ewcia to dobrze że coś jednak Ci sie należy :tak:

no chociaz cos...haha

Dzień Doberek:-)
Ewcia mężowie w taki sposób dziwny okazują, tęskonote;-)
;-);-):-p
no to zajefanjie,,bede skazana co chwile na takie cos...nie podoba mi sie,,ze wojna o jednego smsa....kurka jakby sie swiat zawalil,,ale mam enrwa.....

ide myc okna,,bo czas leci,,a niedlugo sie sciemni,,,haha..za jakies 3 godz...

sikoreczka fajne fottyyyyyyyy

reklama
Do góry