reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Doberek:-)
Ewcia mężowie w taki sposób dziwny okazują, tęskonote;-)
Sikoreczka fajnie,że jesteś nam Ciebie też brakuje.Fajowe zdjęcia:-):-)
Marta to kiedy chrzicy???
Anaconda kurcze blade no całkiem bezmyślny ten właściciel.Nie daruj, nie:no:Niech mandat płaci.
Ania super,że kręcz ustępuje:tak::-DCzekamy na fotke firaneczki.
My dzis do Bytomia jedziemy odwiedzić hurtem babcie, dziadka i może wujka.Ufff..Mąż wrca pózniej z pracy a ranu już kwękał,że jade do mamy i go samego zostawiam, bo jak wróci to mnie nie będzie taki bidulek:-p;-)
Karolek obudził się dziś o 7 ale od razu z gadaniem i śmiechm, poleciał do zabawek nie zwróciwszy żadnej uwagi na sparzątającą matke.Widać,że wyspany:-)No ale o 4 obudził się i z uśmiechem chciał się bawić, udawałam,że tego nie widze to w koncu zasnął:-p:-p
Ludzie jak mnie nasza-klasa denerwuje.Mam tam wiadomość i nie moge odczytać, bo porządkuja poczte do 11.O tej godzinie to ja będe w terenie:dry::dry:Zajrze u mamy jak mi da;-);-):-p

Hej dziewczynki, ale dzis pospałam mały dał mi spać do 8:tak::tak: i pewnie jeszcze byśmy spali, ale mój M obudził nas telefonem:baffled:. Wczoraj posprzątałam pokój Natalki, a dziś biorę się za swój. Pogoda ładna słoneczko świeci mam dziś duże pokłady energii:tak:.

Marta mebelki super:tak:
Anaconda pewnie że nie zostawiaj tego tak. Jak można pozwolić na to, żeby taki pies sam sobie biegał:no:. Swoją drogą nie zazdroszczę właścicielowi;-):-D.
Ania to super że Dawidkowi przechodzi - jeszcze trochę i pożegnacie rehabilitantkę:tak:

Bodzinka a ja byłam przed chwilą na naszej klasie i u mnie wszystko chodziło:dry:

Hej.
Próbowałam dobudzić Majkę ale mi się nie udało, chciałam żeby wstała wcześniej żeby nie było problemu z zasypianiem, ale nic z tego śpi jak suseł :dry:

Jakoś mnie dzisiaj głowa pobolewa. Zaraz idę jeść, kawka i apap :cool2:, lepiej zapobiegać niż leczyć migrenę :baffled:

A wczoraj nasłuchałam się od M co też on jeszcze musi kupić do nowego samochodu i jakie ceny:confused: same trzy cyfrowe. Więc zamówiłam sobie a allegro sweterek :cool2::-D, a co tam teraz czy po świętach niewielka różnica.

Ludzie jak mnie nasza-klasa denerwuje.Mam tam wiadomość i nie moge odczytać, bo porządkuja poczte do 11.O tej godzinie to ja będe w terenie:dry::dry:Zajrze u mamy jak mi da;-);-):-p
A mi bardzo podoba sie ten portal, a najlepiej tam wchodzić po północy wtedy nic się nie zawiesza :tak:

Iwonka
podziel sie energią

Hej.
Ania to czekam na Twój przepis bo dzis jadę na zakupy to jakby coś mi brakowało to kupię i będę piekła. A jeszcze jak mi możesz powiedzieć czy one są miękkie albo czy długo miękną?:tak:
Anaconda powinnaś odrazu dzwonić po straż miejską żeby tego psa złapali i wtedy właściciel by się szybko znalazł i dostałby mandat:tak:
Sikoreczka fajna imprezka i super zdjęcia:-)
Bodzinka na naszą klasę najlepiej wchodzić bardzo wcześnie rano albo bardzo późno bo wtedy nie ma tylu osób i serwery nie są przeciążone:blink:
A mój małżonek wczoraj buszował tu po forum i wynalazł mojego posta co mu pod choinkę kupię no i widzicie nic nie da się ukryć:-DAle jak już wiem to mu teraz zrobię niespodziankę i kupię coś innego ale już nie piszę co bo znowu przeczyta;-)A mam juz obmyślone:happy2:

Witam w ten piękny słoneczny poranek.

Zaraz wybywamy na spacewrek, bo jest tak pięknie, że trzeba sie przewietrzyć. Po tylu dniach chmur słonko. Od razu mi lepiej :tak:

Anaconda straszną miałaś tą historię z psem :szok: też bym nie popuściła, wypatrzyłabym właściciela i ognia ;-)

Ania138 fajnie, że kręcz mija Dawidkowi. No i oczywiście....... zachowanie Twojej teściowej pozostawię bez komentarza....... no może napisze tylko jedno, co za babsko, przepedzić taką miotłą....albo dać miotłę i niech odleci w siną dal ;-)

Iwona Ty to już tyle się nasprzątałaś, a u mnie ciągle bałagan :zawstydzona/y: Ale jak się za niego nie zabiorę to też tragedii nie będzie, bo my w święta cały czas latamy po rodzinie :baffled: nikt bajzlu nie będzie oglądał tylko my ;-):tak::-D

Bodzinka miłego dnia w rozjazdach :tak:

sikoreczka fajne foty :tak:

reklama
Dzien dobry.
Ja wlasnie pisze z Grzesiem na kolanach. On to dzis wczesniej wstal-przed 9 (zwykle kolo 9.30).;-):-D
U nas tez slicznie sloneczko swieci, ale zimno (ponizej 1 stopnia).
Dzis wybieram sie z chlopakami do mojej mamy, bo przyjechala moja babcia. Szok, bo przyjechala sama pociagiem, a mieszka ze Przemyslem, czyli jakies 400 km.:shocked2: A przy okazji zjemy tam obiadek (mowila, ze robi dzis pierogi), wiec dzis mam luz z gotowaniem.:-)

Straszna ze mnie matka:tak:. najgorsze jest to że jak ona włazi to pies szczeka i Dawid zaczyna płakać więc wygląda że on płacze a ja sobie to olewam, wolę nie myśleć co by było gdybyśmy mieszkali w jednym domu :szok:
Widac to co mowia to prawda -psy wyczuwaja zlych ludzi.:tak::-D

A u nas była dzisiaj Asia rehabilitantka i powiedziała że bardzo ładnie Dawidek rusza główką i kręcz prawie całkowicie ustąpił i ma go dalej masować ale już jako relaks a nie leczenie :tak::-D:-D:-D
Stwierdziła że mały zacznie szybko mówić, chyba po tym jak zaczął z nią nawijać po swojemu :-D, bo nie powiem gadanego to on ma ( po babuni :baffled:)

Firanka wisi, zrobię fotkę i juro sie pochwalę :tak:
No to super -Dawidek zuch chlopak. Zdolny smyk Ci rosnie -to chyba po mamusi.;-):-D
A na zdjecie firaneczek czelkamy.

Sikoreczka super zdjecia.

Anaconda brak mi slow na wlasciciela tego psa.:no:

Aniab spryciarz z tego Twojego meza.:-D

Nie wiem czy mialam jeszcze cos pisac. Zreszta koncze juz, bo Grzesio strasznie sie wierci i nie daje mi pisac.

Do góry