reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

NO ja tez biore sie jutro za strojenie pokoju Maksika wczoraj kupilismy snieg i jutro bedziemy wycinac gwiazdki i choinki, swiatelka sa z tamtego roku moze jakieos Mikolaja bedzie trzeba kupic :tak:
Do okien ozdoby mam w z tamtego roku wiec troche zaoszczedzimy no i na drzwi musze wywiesic wianek robiony przez znajoma kwiaciarke. Tylko musze go doprowadzic do prawidlowego koloru :-D:-D juz wyjasniam. Jest on chyba z szwajcarskiego swierku o ile sie nie myle i tez go mam z tamtego roku nie wykruszyl sie wyobrazcie sobie, tylko kolor stracil ale wczoraj kupilam zielony spray i zobaczymy co z tego bedzie jak cos to wkleje wam fotke :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no ja jzu okna skonczylam,zostal mi mata pokoj,ale to jutro,,bo jak wroce z peckola to juz cemnawo bedzie,,tzke sie nie zabieram dzisiaj,,ale za to w kuchniw szafkach pozmywam,poukłada,poprzestawiam ,lodowke chcialam jeszcze umyc,,tlyko nie mofge jej rozmrazac,bo mam za duzo wsyztskeigo i potem bed emusiaa wyrzucic,,no ale mam poklu wyciaganie to luzik,,chyba ze w nastepnym tyg toz robie,,zobacze jak bdzie mi sie chcialo...

Ewcia Ty to i tak pracowita kobietka jesteś, tylko z Ciebie brać przykład:-):-):tak::tak::tak:
:-D:-D:-Dale smieszne,hhahahaa
ze mnie przykład,,z takiego leniucha jak ja....:-p:-p

pije kawe,pranie wywiesilam,,jem kawaklek ciacha i lec epo mata zaraz,,ach w biegu od rana,,ludziee....ile z mozna,,potem chyba odpoczne,,,:baffled:

woloszka tobie jeszcze mialam odpisac i upss zapomnialam,ojej skleroza mnie dopada....

fajnie ze macie strojenie pokoju,ja sie za to abieramw czwartek za tydzien przed swietami wszytsko powywieszam iw ogle postroje,,chyba ze wczesniej mis ie zachce...ale kto wie?/
a na fotke tegoz cuda twojego czekamy,,tylko zrob przed i po metamorfozie...:tak:

no ja ide sie ubierac i lece po synia...

a wogole to ja dzisiaj zaczynam sloiczki robic:-p:-p:baffled::baffled::dry::dry:juz mam dosc,a jeszcze nie zaczelam,,nic nie mam dla meza,,dobrze,z eon bedzie dwa tygodnie wiec zdaze cosik tam zrobic miedzy swietem a sylwkiem,

a wlasnie:::
Gdzie idziecie an sylwka?

Myw domu cąłą ekipą znajomych ,kolo 12-14 osobek,,tlyko nie wiemy u kgo w domu:-D:-D,u mnie z amalo miejsca,,a u innych,,haha obadamy...ale co roku od kilku lat na bale smigamy,,no wiec troszke dopoczniemy..
leceee juz,,ewka idz sobie-musialam sama siebie gonic,hahaa

Oczywiscie ze zrobie przed i po :)

Dziewczyny mam wiesci od Vici napisze w skrocie. Sa juz w domku Victorek zdrowy bylo duzo strachu. Jak ogarnie mieszkanie to wieczorem zajrzy na BB. Nareszcie jakies dobre wiesci. :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczynki - skończyłam na dziś:tak:. Miałam się jeszcze wziąć za kuchnię, bo nawet wcześnie, ale już mały marudzi za mamą, więc kuchnia jutro. Teraz muszę się Kubą zająć, bo się złości chyba mu się spać chce, bo dziś tylko jedną drzemkę miał i nie mogę mu dać spać, bo co by w nocy robił.

Matko piszę trochę bez ładu i składu, ale mam nadzieje, że coś z tego rozumiecie:dry:. Muszę kończyć bo mały już nie daje pisać. To do jutra i dobranoc.

Do góry