reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pewnie Ewcia, nie poddawaj się i bądź twarda, niech się chłop trochę podenerwuje;-);-)
ja wogole jzu wczoraj wieczorem myslalam,z emu przeszlo,,a on dzisiaj obrazony,,no kurka,,,

ja myje okna,,jedno wielkie umyłam,,rece mi zamarzaja:szok:,,ale zimnica,,matko boska,,jedno umylam i rece grzeje,,i parapety myje,:baffled:,jeszcze dw aokna w duzym,,kuchnia i dw aw pokoju malego,buuu,,zamarze dzisiaj....ale kosta:szok:

A maz mniee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dalej o te smsy,,trace juz siły,,jak mu napisze zaraz to sie na amen obrazi,,bo mnie wkurza,,,,,,,,,,,,typppppppppp:-(

Ewcia jak juz ktoras z dziewczyn pisala mi tez sie wydaje ze on tak ci tesknote okazuje:baffled::sorry2: ale przyszlo mi do glowy ze stawia ci takie wymagania (zebys pisala czescie niz co 3 godz) zeby cie "upilnowac" (jak mezczyzni to mawiaja) bo jak piszesz do niego co godzine to przeciez wtedy nie mozesz byc z innym.........

ja myje okna,,jedno wielkie umyłam,,rece mi zamarzaja:szok:,,ale zimnica,,matko boska,,jedno umylam i rece grzeje,,i parapety myje,:baffled:,jeszcze dw aokna w duzym,,kuchnia i dw aw pokoju malego,buuu,,zamarze dzisiaj....ale kosta:szok:

Moze podaruj sobie te okna jak masz taka pizgawice...... jak sie przeziebisz to nic juz nie bedziesz mogla zrobic:dry:

Sewa ale mi zrobilas ochote na pyzy z mieskiem:-p a ja nie potrafie robic pyz....... trzeba bedzie kiedys kupic:-p

Ewcia - ten Twój mąż to czasami nieźle przegina... Tylko robi tobie krzywdę :no:

Sewa - ja też byłam z Natkiem na spacerku, słonko piękne, ale u nas też mróz... jak wróciliśmy to synek miał całe czerwone poliki i nosek.

Idę się uczyć hiszpana.

Ewcia jak juz ktoras z dziewczyn pisala mi tez sie wydaje ze on tak ci tesknote okazuje:baffled::sorry2: ale przyszlo mi do glowy ze stawia ci takie wymagania (zebys pisala czescie niz co 3 godz) zeby cie "upilnowac" (jak mezczyzni to mawiaja) bo jak piszesz do niego co godzine to przeciez wtedy nie mozesz byc z innym.........
Moze podaruj sobie te okna jak masz taka pizgawice...... jak sie przeziebisz to nic juz nie bedziesz mogla zrobic:dry:
:-p
ta maz jest cwany,bo zona kontrolowana,,ale mnie to wkurza,bo to nie pierwsyz raz,,kurka cos robisz no i trzeba rzucic wsyztsko i pisac,bo m sie obrazi,,glupote totalna,,i to ja jestem glupia,,bo pisze do iego sto razy kur... dziennie,,,i jak ni anpisze to sie czepia...naucyzlam go sama,,ale mam enrwa...
juz umylam okna w pokoju,,,wieczorem firanki zawiesze,,kawe robie,,zeby sie ogrzac hehe,,,bo za godiznke po mata,,musze skonczyc u niego iw kuchni,,,ło matko....

Jak ja pojadę do mamy na tydzień to mój M też mnie "sprawdza" i dzwoni jak szalony po kilka razy na dzień:-D:-D:-D:-D
haha,,nono ale to on do ciebie,,a nie ty,,bo ja jak nie anpisze chwile to czepianka...:-(

Prasowanie skończone i teraz pora brać się za obiad. A kiedy odpocznę????:szok::szok::szok::szok:
jak to sie moiw anaconda"odpoczniesz po smierci":-D:-Dhaha to oczywiscie zart i gryps,,ale nie moj,,ja go przytoczyalm....

Ewcia - ten Twój mąż to czasami nieźle przegina... Tylko robi tobie krzywdę :no:
Idę się uczyć hiszpana.
no jak zwykle,,jzu nie raz wma pisałam,ze sie mnie czepia o to czy tamto,,to o kase,to o wyjscie,to o picie,to iw yjazdy,,no i o te smsy,,czyli głupoty,,,a on sie czepia,,wkurzajace,,n o ale komus musze sie wyzalic,,,:zawstydzona/y:tylko was mam..

mama wlasnie do mnie dzwonila,ze kupi Matuniowi do pokoju choinke taka 60zm plecioną czy jakoś tak,,i swiatełkaa za 3zł 100szt...no i mikołaja wspinajćego sie an drabince swiecacego za 12zl,,u nas on kolo 40zł...wiec super,,,,malemu pokoik tez wystroje choinkowo:-D;-):tak:

ide kuchnie myć,,tzn okna..

kurcze tak sobie pomyslałam,ze mam troszke tego sprzatania,,tyle sobie zaplanowałam,a wcale mis ie nie chce i nie wiem czy zdaze,,wszytsko zostawilam na ostatnie chwile,hmmm:dry::sorry2:

reklama
Do góry