Ewcia jak juz ktoras z dziewczyn pisala mi tez sie wydaje ze on tak ci tesknote okazuje
ale przyszlo mi do glowy ze stawia ci takie wymagania (zebys pisala czescie niz co 3 godz) zeby cie "upilnowac" (jak mezczyzni to mawiaja) bo jak piszesz do niego co godzine to przeciez wtedy nie mozesz byc z innym.........
Moze podaruj sobie te okna jak masz taka pizgawice...... jak sie przeziebisz to nic juz nie bedziesz mogla zrobic
ta maz jest cwany,bo zona kontrolowana,,ale mnie to wkurza,bo to nie pierwsyz raz,,kurka cos robisz no i trzeba rzucic wsyztsko i pisac,bo m sie obrazi,,glupote totalna,,i to ja jestem glupia,,bo pisze do iego sto razy kur... dziennie,,,i jak ni anpisze to sie czepia...naucyzlam go sama,,ale mam enrwa...
juz umylam okna w pokoju,,,wieczorem firanki zawiesze,,kawe robie,,zeby sie ogrzac hehe,,,bo za godiznke po mata,,musze skonczyc u niego iw kuchni,,,ło matko....
Jak ja pojadę do mamy na tydzień to mój M też mnie "sprawdza" i dzwoni jak szalony po kilka razy na dzień
haha,,nono ale to on do ciebie,,a nie ty,,bo ja jak nie anpisze chwile to czepianka...:-(
Prasowanie skończone i teraz pora brać się za obiad. A kiedy odpocznę????
jak to sie moiw anaconda"odpoczniesz po smierci"
haha to oczywiscie zart i gryps,,ale nie moj,,ja go przytoczyalm....