reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia oj ja nie wim jak tak można...:no:
Vici super wartsztat.Mój M budowlaniec i tylko czekam na takie zabawki:-D
Inna, Woloszki zdrówka:-)
My obiadek jemy dziś pózniej teraz ide usamżyć sobie omleta:-)Wróciłam z zakupów, słoneczko w prawdzie wyszło ale wiało tak,że myślałam,że nas porwie:dry::dry:Musze was poszukać na naszej klasie panienki.:-)Oczywiście mały pojedzony..

reklama
Mysmy mieli problem z prezentem dla Victora ale jak zobaczylam ten warsztat to oznajmilam mezusiowi jak byl na przerwie,ze jutro jade go kupic :-) w zeszlym roku on wybral prezent a ja teraz :yes:

A ja nie mam pomysłu na prezent dla Majki, wprawdzie od jednej babci dostała już dużą lalę i od nas dostanie chyba (bo ja wiem czy to można nazwać prezentem) sanki. Zresztą potem na początku stycznia będzie miała urodzinki i znowu będzie trzeba wymyślić jakiś prezent:confused::confused::confused:

Victor dostal sanki na mikolaja od babci(tesciowej)wiec mamy z glowy ten zakup:yes:Mysmy chcieli kupic organki dla malego ale moj dziadek uslyszal a ze byly akurat w biedronce to juz sa kupione:-)Zawsze myslalam,ze jak ma sie dziecko to zawsze wiadomo co kupic ale sie pomylilam hohohho:-D co okazja zawsze problem bo i innym trzeba podpowiadac makabra:-)

No ja lece po synka do peckola..

Hmm tez nie wiem jaki prezent mu kupic,,w sumei mam kilka pomyslow,,ale onma tyle zabawe,ze wolalabym cos innego,,tlyko co??
A chrzesniakowi 5 letniemu to tez mam zabawe nie kupowac,,tak siora powiedzial,,no to co ja mu kupie,,,,hmmm

Ja to najchetniej nic bym nie kupowala Mackowi na Mikolaja, bo ma tyle zabawek, ze ledwo mieszcza sie w pokoju. Ciekawe jak w tym pokoiku zmieci sie jeszcze Grzesio?;-):confused::-)Ale Macius mowil jakis czas o pomaranczowej smieciarce, wiec kupilismy w tesco za 20 zl.:-) powinien sie ucieszyc, a koszt niewielki.:-D A co dla Grzesia, to nie mam pomyslu (on tez ma pelno zabawek -po Maciusiu) najwyzej symbolicznie -jakas grzechotke, albo gryzaczek.:confused:

Vici Twoj prezencik super. Macius tez ma jakis warsztat (po kuzynie). Co jaki czas, jak sobie przypomni, bawi sie nim, Najlepiej lubi mlotki.:-D

Ewcia moze chrzesniakowi kupisz jakas gre (np. planszowa). Ja sie zastanawiam nad kupnem 6-letniemu chrzesniakowi mojego m. czego w tym rodzaju: *BK* Gra ZGADNIJ KTO TO? od HASBRO, MB GAMES (274235780) - Aukcje internetowe Allegro albo jakiejs innej gry z MB.

Oj tak prezenty to duży problem:tak: Moi też mają multum zabawek i na każdą okazję dostają nowe:baffled: No ale jak się niszcza to bez skrupułów wyrzucam:dry: Adriankowi to chyba kupię jakąś fajną książeczkę, bo on uwielbia książeczki:-) Co mnie oczywiście bardzo cieszy, sama lubię czytac. Szkoda że teraz czasu brak:-(

Na mikołaja kupiłam małemu rakiete z biedronki a potem zwierzątko do ciągnięci i stop.Nie mam siegdzie ruszać;-)Ciuszki prosze:tak:

Nawet nie mysle o prezentach bo nie mam pomyslu. Co chwile ktos sie pyta co maja kupic dzieciakowm a skad ja mam to wiedziec :tak::tak::tak:Mai by sie przydalo lozeczko turystyczne (ma ktos sprzedac :-D:-D:-D) ale sami jej kupimy, niech dziecko ma radoche jak dostanie zabawki.
W sobote bylismy kupowac dzieciakom z przedszkola prezenty na gwiazdke, porazka niby pelno tych zabawek bylo ale zeby cos wybrac za 30 zl na osobe to ciezko. Dla chlopakow lupilismy samochody zestaw smieciarki i autko do czyszenia podlog :-D:-Da dla dziewczynek podroby Barbie z dwoma kreacjami w komplecie i jeszcze dodatkow jeden zestaw ubranek plus buziki i walizka. Mam nadzieje ze sie dzieci uciesza bo znajac zycie to na pewno znajda sie rodzice co jednak nie beda zadowoleni.Dzieci jeszcze dostana po ksiazce.
A ja dla Maksika kupilam cos takiego wiem ze chcial kiedys taki samochod Hummer z naczepą z motorami LITTLE TIKES (272554865) - Aukcje internetowe Allegro

A dla Mai pewnie beda chcieli kupic lale kuchnie albo jakis samochod :)

reklama
Mi dzis w koncu przyszly buty z Allegro w koncu takie sobie znalazlam jakby byly od kompletu mojego korzuszka.Sa fajne i wygodne [AMI] CZARNE INDIANKI ZAMSZOWE R.41 (271667520) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. na zywo wygladaja o wiele ladniej :)

A dziecku chcemy kupic kuchnie i no inne typy ktore widzimy ze podobaja sie naszej corce to (dla babc i cioc) odkurzacz reklamy PYŁEK - GADAJĄCY ODKURZACZ, NOWOŚĆ,reklama TV (276277819) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Kubus gadajacy Kubuś Puchatek mówi i śpiewa po polsku GDAŃSK (273108395) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Organki Organy na stojaku!!! SUPER CENA!!! (273939566) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Laptop kubusiowy KOMPUTEREK-Kubuś Puchatek oryginał DISNEY !!! (273950433) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Kotek z tv ale cena juz wogole szok wiec i tak dopada FUR REAL INTERAKTYWNY KOT REKLAMA TV !! (277701507) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Cos z tego m oze mikolaj przyniesie....nie wszytsko napewno

Anaconda skoro twoja Majka lubi teletubisie to moze taki domek.My mamy i Vanessca sie nim bawi TELETUBISIE Nowy DOMEK PIĘTROWY Rewelacja *AKiJ* (275222951) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

A roczniakom i nie tylko polecam bardzo bo sprawdzone i do tej pory ciagle w uzyciu.. Szczeniaczek Uczniaczek Fiher Price HIT! (275241556) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
CHICCO EDUKACYJNY STOLIK +KLOCKI 2W1,NOWY (278872863) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. sa i tansze modele innych firm
GARNUSZEK NA KLOCUSZEK NOWY NA PREZENT (276951225) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
I wogole zabawki tej Firmy jeszcze takie radyjko jest fajowe i te klocki sensoryczne....

Lub na zimowe wieczory dzla dzieci od 3 lat bb* MOON SAND * Piaskolina ZAMEK * Cobi * Rekl. TV (272308224) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego
Niestety ceny nie najlepsze...i tu ich wada

Do góry