reklama
Ja byłam kupić farby bo będę odnawiać sobie mieszkanko- najpierw sypialnię. No i przy okzaji kupiłam sobie kurtkę bo mam dwa płaszcze ale denerwuje mnie bieganie w nich bo nie mogę ubrać adidasówNo a zeszłoroczną kurtkę należało już pożegnać i wyrzucićA teraz wcinam spaghetti i popijam winko a na prezenty myslę o książkach. Mojej córce spodobała się książka o księżniczkach Disneya z lampką ale ona kosztuje 70 złNo ale zobaczę. Dziś w biedronce kupiłam jej torbę z tymi księżniczkami za 15 zł i jest mega szczęśliwa
Agatka_BB
IX Lachon BB
Mowicie o prezentach, ja tez mam z tym zawsze problem.Na mikolaja kupilismy malemu taka tablice znikopis...czy jakos tak, koszt niewielki a maly napeno si eucieszy.
A na gwiazdek planowalismy kupic cos takiego REWELACYJNA TRAMPOLINA TUBA DO SKAKANIA -HIT OD SS (273826792) - Aukcje internetowe Allegro
ale teraz to strasznie podrozalo jakies 2 miesiace temu kosztowalo 120 zl a teraz.. Igor skacze po wsyztkim i uwielbia to robi cdlatego myslelsimy ze mu sie spodoba, ale teraz nie wiem czy bedziemy w stanie mu to kupic
A na gwiazdek planowalismy kupic cos takiego REWELACYJNA TRAMPOLINA TUBA DO SKAKANIA -HIT OD SS (273826792) - Aukcje internetowe Allegro
ale teraz to strasznie podrozalo jakies 2 miesiace temu kosztowalo 120 zl a teraz.. Igor skacze po wsyztkim i uwielbia to robi cdlatego myslelsimy ze mu sie spodoba, ale teraz nie wiem czy bedziemy w stanie mu to kupic
sewa
mamuśka ;-)
Witam popołudniowo. Dalej czuję się fatalnie, najchętniej poszłabym spać, ale jak ciężkie jest życie samotnej kobiety z dzieckiem
Co do prezentów, to..... mój odwieczny problem. Nie mam nigdy pomysłu . Jędrek ma już tyle zabawek, że nie mam gdzie tego trzymać, ale dostanie zabawki, bo chyba z jakiegoś ciucha to się nie ucieszy ;-) Na mikołaja to już mam zestaw samochodów z Tonka. Pod choinkę mój mąż mu coś przywiezie.
A jeżeli chodzi o prezent dla mojego ślubnego, to ja już kupiłam książkę i płytę. Do tego jeszcze mam zamiar dokupić maszynkę do golenia, bo cały czas kwęka, że ta co ma to już stara, no to będzie miał nową..... no i chyba wystarczy :-)
Co do prezentów, to..... mój odwieczny problem. Nie mam nigdy pomysłu . Jędrek ma już tyle zabawek, że nie mam gdzie tego trzymać, ale dostanie zabawki, bo chyba z jakiegoś ciucha to się nie ucieszy ;-) Na mikołaja to już mam zestaw samochodów z Tonka. Pod choinkę mój mąż mu coś przywiezie.
A jeżeli chodzi o prezent dla mojego ślubnego, to ja już kupiłam książkę i płytę. Do tego jeszcze mam zamiar dokupić maszynkę do golenia, bo cały czas kwęka, że ta co ma to już stara, no to będzie miał nową..... no i chyba wystarczy :-)
Sewa bidulko mam nadzieję że Jędrek szybko uśnie i będziesz się mogła położyć
Ja nie wiem ostatecznie co mężulkowi kupię ale na pewno jakiś sweter albo koszulkę icoś jeszcze ale nie wiem co- wogóle to myślę o złotym łańcuchuale zobaczę bo te fajne są powyzej 400 zł no i nie wiem czy zasłużył;-)
Ja nie wiem ostatecznie co mężulkowi kupię ale na pewno jakiś sweter albo koszulkę icoś jeszcze ale nie wiem co- wogóle to myślę o złotym łańcuchuale zobaczę bo te fajne są powyzej 400 zł no i nie wiem czy zasłużył;-)
E
Ewcia81
Gość
nono niezłe,,własnie widziałam reklamy u nas i tez sa takie accka..musz epomyslec,,albo siory sie zpaytac co on juz ma??..Ewcia moze chrzesniakowi kupisz jakas gre (np. planszowa). Ja sie zastanawiam nad kupnem 6-letniemu chrzesniakowi mojego m. czego w tym rodzaju: *BK* Gra ZGADNIJ KTO TO? od HASBRO, MB GAMES (274235780) - Aukcje internetowe Allegro albo jakiejs innej gry z MB.
ah te ceny..Mi dzis w koncu przyszly buty z Allegro w koncu takie sobie znalazlam jakby byly od kompletu mojego korzuszka.Sa fajne i wygodne [AMI] CZARNE INDIANKI ZAMSZOWE R.41 (271667520) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. na zywo wygladaja o wiele ladniej
A dziecku chcemy kupic kuchnie i no inne typy ktore widzimy ze podobaja sie naszej corce to (dla babc i cioc) odkurzacz reklamy PYŁEK - GADAJĄCY ODKURZACZ, NOWOŚĆ,reklama TV (276277819) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Kubus gadajacy Kubuś Puchatek mówi i śpiewa po polsku GDAŃSK (273108395) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Organki Organy na stojaku!!! SUPER CENA!!! (273939566) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Laptop kubusiowy KOMPUTEREK-Kubuś Puchatek oryginał DISNEY !!! (273950433) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Kotek z tv ale cena juz wogole szok wiec i tak dopada FUR REAL INTERAKTYWNY KOT REKLAMA TV !! (277701507) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Cos z tego m oze mikolaj przyniesie....nie wszytsko napewno
Anaconda skoro twoja Majka lubi teletubisie to moze taki domek.My mamy i Vanessca sie nim bawi TELETUBISIE Nowy DOMEK PIĘTROWY Rewelacja *AKiJ* (275222951) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
A roczniakom i nie tylko polecam bardzo bo sprawdzone i do tej pory ciagle w uzyciu.. Szczeniaczek Uczniaczek Fiher Price HIT! (275241556) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
CHICCO EDUKACYJNY STOLIK +KLOCKI 2W1,NOWY (278872863) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. sa i tansze modele innych firm
GARNUSZEK NA KLOCUSZEK NOWY NA PREZENT (276951225) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
I wogole zabawki tej Firmy jeszcze takie radyjko jest fajowe i te klocki sensoryczne....
Lub na zimowe wieczory dzla dzieci od 3 lat bb* MOON SAND * Piaskolina ZAMEK * Cobi * Rekl. TV (272308224) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego
Niestety ceny nie najlepsze...i tu ich wada
iwona fajne buty,,ja własnie musze sobie kupic buty na zime takie płąskei cackei jakt y kupilas,,bo w gory bede miała szpilki;-);-),,a nie za bardzo bedzie mi wygodnie,hehe
rózge!!!! albo mu kupie odrobine cierpliwosci lda mnie....Jak juz jestesmy przy prezentach co kupujecie mezom pod choinke???
oj ty bidulko...jĘDREK GRZECNZY TO DA CI ODPOCZĄC ZAPEWNEEWitam popołudniowo. Dalej czuję się fatalnie, najchętniej poszłabym spać, ale jak ciężkie jest życie samotnej kobiety z dzieckiem
MOJE MALUJE FARBKAMI MIKOŁAJA...
E
Ewcia81
Gość
no to teraz dkreca zakreca,przekada,wyjmuje z pudelka farby,,zaraz czuje bedzie katasrtofa..;-);-)miejmy nadizeje ze niee...
teraz maluje shreka,,wczensiej choinkeee,,co za malarz Picasoooo
a moje dziecko ma ulubiony kolor CZARNY....
teraz maluje shreka,,wczensiej choinkeee,,co za malarz Picasoooo
a moje dziecko ma ulubiony kolor CZARNY....
reklama
Podziel się: