reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

HEY

ja bym wzieła kałacha i przegoniła te wredne chmury z bydgoszczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! korci mnie by łyknąć sobie kofeinowej ale sama bije sie po rekach, bo młody bedzie po niej niezwykle ożywiony i beczący...

naprawde nic mi sie nie chce... :no::no::no:

piekne zdjecia dzieciaczków!!
wredne @ - też do rozstrzelania (ja jeszcze nie dostałam)

eh, nie chce mi sie reka ruszyc a mały znów ma tą cholerną sapke z katarem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej wam,,
Ale u mnie brzydko,okropnie leje i wiatr zacina deszczem,brrr
Ja bede kawe piła i zjem śnaidanie,,płatki z jogurtem,,mniam,,ostatnio mogłabym to non stop jeść...
Ja dzisiajw skzole miałam w miare,,tylko jedna klasa mnie wkurzyła na maksa.:wściekła/y:..opluli mi klamke do klasy :szok:przed lekcja i jak wchodziłam to za to złapałam,,ale przegrane maja u mnie,do dyrka jutro na dywanik ida,,bo nikt sie nie przyznaje,ale wiedza kto-tylko go kryja,,no a ja mam to gdzies,nie bede szuakla innego,niech cała kals aponiesie konsekwencje....braksłow,,to najgorsza kalsa,,ale ja miałam dobrze z nimi,a oni z emna,,a tu takie cos,,juz maja przegrane na całej emcie--dopoki nie przeprosza mnie!!!:-(...tak mi sie przykro zrobiło,,gamnie--sorry,,ale to dla mnie chamstwo iświnstwo..a niby mnie lubią,,,:sorry2::no:

dziewczyny świetne foty dzieci...z wami takze...superrrr..

p.s. Ewcia i Vici wyslalam wam zaproszenia na naszej klasie. Naprawde ciezko mi sie was dziewczynki tam szuka:zawstydzona/y:
oki zajrze zaraz...

zaczełam ćwiczyc, bo cos waga zaczeła mi stac w miejscu
no to powodzonka,,bo ja zawsze mowie,ze bede cwiczyal,,trzy dni pocicze,a potem mam leniaaa:baffled::-pto nie dla mnie....

Ja jem i kawe popijam,,dzisiaj moja teściowa jest u córeczki,,czyli mojej szwgaierki i oczywiscie kazali mi przyjechac,jak chce sie z nia zobaczyc,,i ze ona małego nie widziała tyle czasu,,to niehc kurka ona przyjedzie,,a nie ja bede sie szlajać,,,awet niehc nie mysli,ze tam pojade,,,mam to gdzies,,ja ejj nie musze ogladacc:-p:dry::sorry2:hehee

To do mnie tez wpadnijecie z tym "kałchem";-)

Zapomnialam napisac sliczne zdjecia...misiala byc boska zabawa.

Wlansie probuje uspac moje dziecko,ale cos mi sie wydaje ze to bedzie kolejny dzien bez spania:dry:

jak odnajdujecie sie na naszej-klasie w jaki sposob to robicie po nicku??

No my juz po lekarzu. Nie wiem, czy uda mi sie odpisac, bo Grzes cos marudzi.:nerd:
Lekarka, powiedziala, ze antybioryku juz nie musi brac. Na kaszel ma Flavamed. Oprocz tego jeszcze ma brac Clemastinum.

Asiulinka mnie lekarz powiedzial - jak Kuba po chorobie nadal kaszlal - ze kaszel moze sie utrzymac do 2 tygodni:szok: na szczescie nie trwalo to tak dlugo.
Nie wiedzialam.:no: Oby i Grzesiowi szybciej przeszlo.

Posprzątałam ale z zakupów na razie nici bo to pora snu małego a więc troszke wolnego dla mnie;-)Już śpi....Nie wiem co się dzieje ale ostatnio jestem strasznie do tyłu, nic mi nie sprawia przyjemności, rano wstaje zmęczona, nie mam ochoty bawić się z małym, najchętniej siedziałabym i nic nie robiła...Nawet gotować mi się nie chce...Dziś ma przyjśc do mnie moja mama..Dni mi tak lecą jeden podobny do drugiego...Jak potrwa to jeszcze troche będe musiała przejść się do lekaża...Kiedyś miałam depresje:-(Mam tylko nadzieje,że przemęczona jestem, chora, pogoda i niedługo mi przejdzie.
Ja tez tak nie raz mam -najchetniej bym siadla i nic nie robila.:baffled: Ja zwalam na zmeczenie i znudzenie codziennoscia -co dzien to samo.:dry:

zaczełam ćwiczyc, bo cos waga zaczeła mi stac w miejscu
Podziwiam Cie ja jakos nie moge sie zmusic.:baffled: A przydaloby sie brzuszek zgubic.:tak:

No i koncze posta z Grzesiem na kolanach.:nerd:

To do mnie tez wpadnijecie z tym "kałchem";-)

Zapomnialam napisac sliczne zdjecia...misiala byc boska zabawa.

Wlansie probuje uspac moje dziecko,ale cos mi sie wydaje ze to bedzie kolejny dzien bez spania:dry:

jak odnajdujecie sie na naszej-klasie w jaki sposob to robicie po nicku??
do mnie tez pprosze kałacha i to z cała sterta amunicji...

a znajomych mozna z gg albo skype wziąśc...albo po nazwisku...albo u innych popatrz z Bb,,to bedzie reszte miała nas...:tak::-)

Ewcia brak mi slow na to co robia obecnie dzieciaki w szkole.:szok: Kiedys -za moich casow- bylo to nie do pomyslenia, zeby pyskowac, albo robic takie "kawaly" nauczycielom.

reklama
Do góry