reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja swojemu kupie tylko pewnie maszynke do golenia ta nowa gileta pomaranczowa i nozyki to i tak bedzie kolo 100 koszt no chyba ze mi ktos taniej zalatwi.
A moj skarb juz spi od 19:00 nawet na bajke nie miala sily patrzec.Zdazylam ja tylko wykapac.

reklama
Ewcia pamiętam jak moja miała taki okres że malowała tylko farbami:szok:same esy floresy miałam na panelachi ciężko nieraz schodziło:-DTeraz na szczęście tylko kredki ale za to mały jej zabiera i po scianach maluje:wściekła/y:
hehe no taki te okres,,,a teraz maly ci papuguje,i nowosci wymysla.hehe

Ja swojemu kupie tylko pewnie maszynke do golenia ta nowa gileta pomaranczowa i nozyki to i tak bedzie kolo 100 koszt no chyba ze mi ktos taniej zalatwi.
A moj skarb juz spi od 19:00 nawet na bajke nie miala sily patrzec.Zdazylam ja tylko wykapac.
o kurcze jak szybko,,ja juz nie pamietam kiedy matu tak wczesnie poszedl mi spac,,zawsze kolo 22 albo i dalejjj

Iwonka no niezły prezent,,mj ma maszynek tone albo dwie...

ale chyba mu gogle kupie na narty,kosztuja 40zł,,,i becze piwa.hahahaaa:-D:-D

Wpadłam powiedzieć Dobra Noc:-):-)
Iwonka a mój buszuje i pewnie znowu będzie do 21 albo i póżniej:-(
Ja mojemu kupie gre na kompa i chyba łańcuszek bo ten co dostał odemnie na zaręczyny zerwał się podczas namiętnej nocy;-);-)
Ide robić kolacje i zaraz M leci:-):-)

Madzia dzisiaj też szybko odlot robi bo właśnie się położyła tylko ten mały zbój jeszcze biega ale on to też potrafi do 22:szok:
Też idę na serial a jeszcze muszę strzałkę mężulowi puścić i go obudzić bo odsypia podróż a chce film obejrzeć. Nawet na odległość mi nie da spokoju:-D

Jej...Mikołaj...Z głowy mi wyleciało :zawstydzona/y:.Chyba już nic nie zdążę kupić :szok:.Trudno, obiad ugotuję i niech się cieszą :-D.A tak poważnie, to kasy brak więc na Mikołaja prezentów ode mnie nikt nie dostanie :-(.Dla Oliwki bym chciała Szczeniaczka Uczniaczka, albo sanki (fajne takie, plastikowe, tylko że ponad 100 zł kosztują), albo krzesełko uczydełko, albo taką fajną ciufkę Kubusia Puchatka widziałam z Makro ostatnio (ale 250 zł kosztuje)...
Matko, jak to moje dziecko kaszle, chyba jutro lekarz nas czeka.Najwyżej się dogadamy z nim tak, że przyjedziemy na koniec dyżuru.Albo poprosimy żeby przyjechał do nas do domu.Nie chcę Małej w taką pogodę ciągać po dworze :no:.
Dobra, kończę, bo M jak miłość leci ;-)

reklama
Moje dziecko padlo kolo 2, no ale nie dziwie mu sie bo w dzien nie spal.
Malzona jeszcze nie ma w domu.....oj tyle razy go prosilam zeby dawal znac o ktorej bedzie jak am zamiar byc pozniej.....ale co tam mozna sobie prosic i prosic:wściekła/y:

Zycze milych snow i lece sie polozyc juz papa do jutra

Do góry