reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry.
Wiecie co wyjezdzalam z domu w sobote to byla zima, a jak wczoraj wrocilam to juz zimy nie bylo. Do tego zrobilo sie jakos tak cieplo. Wyjazd bardzo udany - tym bardziej, ze siostra mojego M ma corke 11 lat, ktora swietnie zajela sie Kubusiem, wiec ja moglam odpoczac. No i przy okazji odwiedzilam tez rodzicow, umalowalam sobie wlosy ogolnie fajnie.
Klavell super fotki - Hanifka sliczniusia:tak:
Sikoreczka twoje fotki tez swietne widac ze byla swietna zabawa:tak:

reklama
Hanifka przesłodka:-):tak::-):tak:
Sikoreczka to się dzieciaki wybawiły ho ho, mama też chyba co;-);-)Prezent dla chrzesniaka super, my mamy podobne autko, na pewno mu posłuży:tak::tak:
Ja oglądałam wczoraj zdjątka Karolka jak był malutki...Aż mi się łezka w oku zakręciła...

Witam. U mnie jest straszna wichura i ulewa:szok:Normalnie z domu lepiej nie wychodzić. Na dodatek mój mały już ma katar więc chyba choróbska nam się nigdy nie skończą.
Sikoreczka śliczne zdjęcia i widać że dzieciaki miały szaloną zabawę:-D
Bodzinka ale maleństwo:tak:

Witam

U nas wieje tak mocno ze az sie boje wyjsc na zewnatrz a musze isc do sklepu:dry: Zima zniknela zero sniegu bez mrozu......fajnie;-)
Nie mam pomyslu dzis na obiad:baffled:
Wogole to jestem jakas przygaszona, chyba przez ta pogode:confused:

Jestem w szoku moj maly oglada jakas bajke:szok::szok::szok: normlanie to nic nie chcial ogladac, a teraz kazal sobie "baja" wlaczyc i siedzi i grzecznie oglada:shocked2::cool2:

Dzien dobry.
Juz odpisalam, a teraz patrze i mojego posta nie ma.:baffled::wściekła/y:
U mnie tez cieplo (ok.9 stopni) i pada.
A ja na 11.15 jestem umowiona z Grzesiem do lekarza -na kontrole. Ciekawe co powie, bo antybiotyk zjedzony (juz sie skonczyl) a Grzes dalej kaszle.:dry:

Sikoreczka super zdjecia z super zabawy.;-):-)

U mnie tez zaczelo lac i nie wiem jak ja z domu wyjde:baffled:.

Asiulinka mnie lekarz powiedzial - jak Kuba po chorobie nadal kaszlal - ze kaszel moze sie utrzymac do 2 tygodni:szok: na szczescie nie trwalo to tak dlugo.

p.s. Ewcia i Vici wyslalam wam zaproszenia na naszej klasie. Naprawde ciezko mi sie was dziewczynki tam szuka:zawstydzona/y:

Witam:-) U mnie tez pada i jest wogole ciemno:baffled: Mam wiadomosc dla uzytkownikow Cyfrowego Polsatu na kanale 39 jest nowy program dzieciowy dla najmlodszych BBC Cbeebies:-)wlasnie leca teletubisie:sorry2:
Sikoreczka Bodzinka Klavell super fotki !:-):-):-):-)

Tutaj u nas pogoda też do bani:-:)-(Od 6 nie śpie a sprzątanie w lesie, ja się po domu plątam jakas taka do niczego...Karollo podobnie, niby się bawi, śmieje a co chwilka na ręce, klei sie popłakuje...Oboje tacy dziwni jesteśmy,,No a do sklepu trzeba iść koniecznie bo będziemy tynk jeść na obiad....

reklama

Witam, witam...
Sikoreczko, Bodzinko sliczne fotki a na nich sliczne dzieciaczki...
Sikoreczko widze ze zabawa byla super dziecijak i mama poszaleli...
U mnie tez dzis pogoda do bani tak jak wczoraj od rana pada na spacer nie mozna wyjsc...ah szkoda...kolejny nudny dzien w domu...

Do góry