reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Posprzątałam ale z zakupów na razie nici bo to pora snu małego a więc troszke wolnego dla mnie;-)Już śpi....Nie wiem co się dzieje ale ostatnio jestem strasznie do tyłu, nic mi nie sprawia przyjemności, rano wstaje zmęczona, nie mam ochoty bawić się z małym, najchętniej siedziałabym i nic nie robiła...Nawet gotować mi się nie chce...Dziś ma przyjśc do mnie moja mama..Dni mi tak lecą jeden podobny do drugiego...Jak potrwa to jeszcze troche będe musiała przejść się do lekaża...Kiedyś miałam depresje:-(Mam tylko nadzieje,że przemęczona jestem, chora, pogoda i niedługo mi przejdzie.

Hmmm. ........... pisze sama ze soba:dry: gdzie sie wszystkie podzialyscie???

Dobra uciekam jesli juz bym nie zajrzala to mowie wszystkim do jutra:-)

A ja sobie w sobotę wzięłam Cyfrowy Polsat na promocji. Bo jeden juz mamy ale mąż zabrał do siebie do Szwecji a dzieci chcą bajki:tak:Ja to przez naszą klasę ciągle przy kompie siedzę bo się znajomi odzywają:-D

Ja jestem.....Zaproszenie przyjełam:tak::-)
Cholibka brzuch mnie boli i mnie goni co jeszcze mnie dziś czeka????????????

moje samopoczucie tez do niczego, ale u mnie jest powod @ przyszla:no:. Nic mi sie nie chce.
Łączę się w bólu... u mnie też @ :-(

Dzień dobry.

U mnie szaro, buro, wstaliśmy o 10:00 :szok::szok::szok: to chyba już lekkie przegięcie :baffled: ale czuję się fatalnie i chyba na domiar złego jakieś choróbsko mnie bierze.
Nie ruszam sie dziś nigdzie. Na obiad zrobię pulpety. Mięcho już się zozmraża.

Dziewczyny fajne foty.
Sikoreczka widać, że wszyscy się świetnie bawili, włącznie z mamą :tak::-D
Bodzinka Lolek jaki maleńki..... fajniutki
Klavell Twoja córa jak zwykle słodka.

asiulinka jak tam po kontroli u lekarza.

Ja dziecię odstawiłam do przedszkola! Ale się cieszył:-) U nas pogoda szara, w miarę ciepło,ale i pada czasami i wiatr się zaczyna:dry: Odebrałam z poczty jeżdzik dla Madzi taką żyrafkę. Poskładałam i podobał jej się bardzo:tak:
Bodzinko śliczne fotki! Eh szybko rosną te nasze skarbusie!
Dobra mykam bo mi córcia nie da posiedziec:no:

reklama
:-(Biedne dziewczyny widze,że więkoszość ma doła.No to wina tej pogody.
Sewa też bym nie wychodziła ale musze:-:)-(Recepta na anty do dziś ważna:-(W lodówce przeciąg:-(Kropli żołądkowych brak, kto pójdzie za mnie:-p:-pZdrówka

Do góry