reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Śliczna Hanifka
E
Ewcia81
Gość
popieram w 100%Śliczna Hanifka
bardzo śliczna Hanifka..
Ja spadam spac,,tzn myc sie i do łóżeczka wskoczyc...
Dzien dobry, a w zasadzie dobry wieczor.
Przeczytalam wszystko, ale nie pamietam co mialam pisac.Wiec lepiej jak sie juz pozegnam na dzis.;-) Ide sie wykapac, a potem lozeczko. Moze uda mi sie dzis wyspac?
Klavell Hanifka przeslodka.:-)
Przeczytalam wszystko, ale nie pamietam co mialam pisac.Wiec lepiej jak sie juz pozegnam na dzis.;-) Ide sie wykapac, a potem lozeczko. Moze uda mi sie dzis wyspac?
Klavell Hanifka przeslodka.:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Udało mi się wreszcie wgrac zdjęcia! Eh ta moja mała! Nabyła porzadne uczulenie na komputer Jak tylko słyszy że usiadłam to od razu do mnie przychodzi i wyciąga mnie dla siebie! No cóż rodzinka najważniejsza;-) Jutro synio do przedszkola, ale się cieszę. Mam tylko nadzieję że pochodzi dłużej
HANIFKA jest przesłodka
oki obiecane zdjęcia i mykam do łóżeczka
HANIFKA jest przesłodka
oki obiecane zdjęcia i mykam do łóżeczka
Ostatnia edycja:
sikoreczka79
I jeszcze z wizyty u chrześniaka:
Ostatnia edycja:
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam po weeckendzie.W sobote tak zabalowalam,ze niedziela byla przegnita w lozku i dopiero na wieczor z domu wyszlam.
Klavell wiem,ze to kaszka :-) ale podobno dobra
Woloszki witam i tutaj
A co do linka z elfami to tez nieraz problem mialam z otwarciem i szlam na obkolo bo przepisywalam caly adres i wtedy dzialalo,swoja droga dziwnie to wszystko ze niektorym sie otwiera a niektorym nie no ale mysle to wina serwera
Zdiecia super
U nas zima zniknela i jest teraz juz 8°
Klavell wiem,ze to kaszka :-) ale podobno dobra
Woloszki witam i tutaj
A co do linka z elfami to tez nieraz problem mialam z otwarciem i szlam na obkolo bo przepisywalam caly adres i wtedy dzialalo,swoja droga dziwnie to wszystko ze niektorym sie otwiera a niektorym nie no ale mysle to wina serwera
Zdiecia super
U nas zima zniknela i jest teraz juz 8°
reklama
sikoreczka79
Dzień dobry! Zbieram się do przedszkola:-) U nas ciepło bo aż +9 stopni, ciekawe tylko czy wiatr wieje! Dobra zmykam. Do póżniej
Podziel się: