reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wklejam zdjecia i uciekam na final You can dance
pultoczek4xj2.jpg
pultoczek2xq8.jpg

pultoczek18ew7.jpg
pultoczek9zf3.jpg

pultoczek14uv4.jpg
pultoczek16vz0.jpg

reklama
Dzien dobry, a w zasadzie dobry wieczor.
Przeczytalam wszystko, ale nie pamietam co mialam pisac.:baffled::sorry2:Wiec lepiej jak sie juz pozegnam na dzis.;-):-D Ide sie wykapac, a potem lozeczko. Moze uda mi sie dzis wyspac?:confused:

Klavell Hanifka przeslodka.:tak::-)

Udało mi się wreszcie wgrac zdjęcia! Eh ta moja mała! Nabyła porzadne uczulenie na komputer:sorry2: Jak tylko słyszy że usiadłam to od razu do mnie przychodzi i wyciąga mnie dla siebie! No cóż rodzinka najważniejsza;-) Jutro synio do przedszkola, ale się cieszę. Mam tylko nadzieję że pochodzi dłużej:blink:
HANIFKA jest przesłodka:tak:
oki obiecane zdjęcia i mykam do łóżeczka

Ostatnia edycja:
Witam po weeckendzie.W sobote tak zabalowalam,ze niedziela byla przegnita w lozku i dopiero na wieczor z domu wyszlam.
Klavell wiem,ze to kaszka :-) ale podobno dobra
Woloszki witam i tutaj :-D
A co do linka z elfami to tez nieraz problem mialam z otwarciem i szlam na obkolo bo przepisywalam caly adres i wtedy dzialalo,swoja droga dziwnie to wszystko ze niektorym sie otwiera a niektorym nie no ale mysle to wina serwera:confused:

Zdiecia super
U nas zima zniknela i jest teraz juz 8°:szok:

reklama
Do góry