reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po obiadku..
A Matus teraz maluje farbkami choinke i mikołaja..ciekawe jak mu wyjdzie,,,
A ja buszuje na allegro patrzac na prezenty dla chrzesnaioka,,i bluzke do kompletu musze wybrac,bo 25 grudnia na wesele,a ja nie mam nic do kompletu,,a mama mi na swieta chce kupic ja,,hehe,,takze szperam...

reklama
mam problem chce zgrac zdjecia na komputr ale nie wiem jak mam podlaczyc kabel usb jedna koncowke wsadzam o aparatu a te inne to gdzie do jakiej dziury nie wiecie czsem??? chyba jestem jakas tepa...:tak:taki to kabel i co z tym zrobic
<A href="">

klavell ja ci nie pomoge..
nawet nie widze co to za kable bo zdjatka sioe nie otwiera
ja mam jeden kabel,,USb z końcówka do aparatu,,wiec nie amm problemu,,ale popatrz styłu,gdzie taka dziurka i poprobuj....moze sie udaa:tak:

Witam się serdecznie! Ale jestem dziś zarobiona:szok: Niby obiad ugotowac z dzieciami wyjsc a tyle mi to czasu zajęło:dry: No ale zrobiłam przegląd w malusich ciuszkach bo kuzyn ma podjechac i częśc zabrac! Bosiu jakie te moje skarby malunie były:shocked2::-) Jak tak patrzyłam na ciuszki to aż mi się wierzyc nie chciało:tak:
Spróbuję zdjęcia powgrywac i pokazac:sorry2:Oczywiscie nie ciuszków tylko naszych zabaw! Hehe!

udalo sie za rada za rada Ewci powpychalam w rozne dziurki i udaloo sie potem wam pokarze pare fotek hanifki...
ja w domku dzis siedze caly dzien padadeszcz maz z pracy wlasnie jedzie dzwonil ze za 15 minut bedzie obiadek w piekarniku dochodzi...a ja pije switeczna herbate z jablek i cynamonu pycha...no narazie uciekam...

udalo sie za rada za rada Ewci powpychalam w rozne dziurki i udaloo sie potem wam pokarze pare fotek hanifki...
ja w domku dzis siedze caly dzien padadeszcz maz z pracy wlasnie jedzie dzwonil ze za 15 minut bedzie obiadek w piekarniku dochodzi...a ja pije switeczna herbate z jablek i cynamonu pycha...no narazie uciekam...
no to super,ze sie udało,,czekamy teraz na foty...no idz rob mezulkowi,,narazie,,smacznego,papaa

Witam się serdecznie! Ale jestem dziś zarobiona:szok: Niby obiad ugotowac z dzieciami wyjsc a tyle mi to czasu zajęło:dry: No ale zrobiłam przegląd w malusich ciuszkach bo kuzyn ma podjechac i częśc zabrac! Bosiu jakie te moje skarby malunie były:shocked2::-) Jak tak patrzyłam na ciuszki to aż mi się wierzyc nie chciało:tak:
Spróbuję zdjęcia powgrywac i pokazac:sorry2:Oczywiscie nie ciuszków tylko naszych zabaw! Hehe!
super takie małę,,ja tez ostatnio oglądałam,,,czekamy tez na foty...:tak:

reklama
Witam spowrotem:-) Mąż już w drodze. Dzieciaki sie wyszalaly:-Da on wymęczył:-DTen mój mały smyk to taki niedobry się robi że mąż stwierdził że superniania nam sie przyda;-):-DOdrabiam lekcje teraz z córą ale zajrzałam dać znak życia:happy2:Pozdrawiam

Do góry