reklama
anaconda27
styczniówka2006
To widzę że czekają mnie przeprawy z tym nocniczkowaniem. Ja mam takie wrażenie że Majka jeszcze sama nie kontroluje siusiania i choć sadzam ją cały czas w ciągu dnia to jednak będę musiała na rezultaty jeszcze poczekać
E
Ewcia81
Gość
no ja mysle,ze na cos tam robi,,heheEwcia jak ja czytam co Ty wyprawiasz w kuchni i jak lubisz gotować to ..... jestem pełna podziwu. Dla mnie kuchnia to jest pomieszczenie, gdzie muszę wejść, muszę ugotować i.... jedynie jedzenie sprawia mi przyjemność ;-)
Co do mieszkania. Pewnie niedługo zamienicie. No w końcu po coś ten Twój mąż siedzi za granicą
wow 5 na takim małym,,szokkkEwcia ja też lubie gotować ale bez przesadyzmu;-)Nasze mieszkanko też małe, 36 m ale da się przeżyć.Sąsiadka na takim ma 5 synówTo dopiero ciasnota...
my tez siedzimy w domu,,juz po mnie wydzwnaiali,ale ja tam siedze i nie wylaze,,hheeNo i siedzimy w chałupie. Wyszły jakieś chmurzyska i robi się paskudnie.
A mnie się nic nie chce, całe szczęście, że Jędrek zajął się lepieniem ciastoliny, mam luzik.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U nas tez zrobilo sie juz brzydko na dworzu ale wychodzimy juz bo tesc jedzie po nas...
Ewcia ile placilas za swoj kalendarz i ile czekalas?
Milej niedzieli
Milej niedzieli
E
Ewcia81
Gość
Ten z mateuszkiem,,to oni robili w peckolu i nawet nie wiem kiedy,,a płaciłam 30zŁ...U nas tez zrobilo sie juz brzydko na dworzu ale wychodzimy juz bo tesc jedzie po nas...
Milej niedzieli
E
Ewcia81
Gość
wow wow nono lecisz lecisz maleńka,,teraz do 3000....Przed chwilą zobaczyłam. Właśnie dobiłam do 2000 posta :-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
aaa iwonka ale ja mam z jednym zdjeciem,,a sa takie ze na kazdy miesiac inna fota....U nas tez zrobilo sie juz brzydko na dworzu ale wychodzimy juz bo tesc jedzie po nas...
Milej niedzieli
Podziel się: