Tak humana sl jest w niemczech jest to mleko sojowe ja od dzis podaje hanifce milupe SOM rownez mleko sojowe mam nadzieje ze alergia jej ladnie zejdzie a soja ja nie uczuliKlavell, a mleczko Humana SL?
Moja Natalia od roku do 3 latek była na tym mleczku, miała uczulenie na laktozę, a potem jeszcze doszło na gluten, na szczęście samo przyszło i samo poszło, trzeba było tylko doety przestrzegać.
Humana SL w Niemczech kiedyś było napewno, bo moja Mama mi właśnie w Niemczech kupowała, tutejszego Nutramigen moja Natka nie chciała tknąć.
Sincal jest to kaszka zbożowa dla dzieci bardzo dobra ale od 5 miesiaca no i nie jest to mlekoKlavell mleko dla alergikow tez znajdziesz w De bez obaw.Tak jak pisaly dziewczyny i humana a i podobno sinlac jest super a i w DM jest :-)
Z goscmi sobie poradzilam nic nie musialam gotowac bo poszlismy do tureckiej restauracji :-) ucieszylam siebardzo z tego...przyjechali do nas znajomi z Polski z mojego miasta ona polka on turek...przyjechali rano wypilismy kawke i wyruszylismy w miasto wrocilismy dopiero o 21 mala byla caly dzien u babci...