ania138
miłość w trzech wymiarach
:-(Ojej nie wiedziałam że to aż tak go będą masować, tj. narazie nie będą bo nie ma miejsca ale dzwonił Mariusz jutro idziemy do znajomej rehabilitantki i może ona się nim zajmie albo może kogoś nam poleciAnia138 wiem co czujesz. Jak Jędrek był malutki i dostał skierowanie na masaże i ćwiczenia, to też był koniec roku i nie było już miejsc na takie zabiegi pani w oknienku mówi, że można się zapisać prywatnie..... no i co miałam robić zapisaliśmy się prywatnie, ale nie w państwowej przychodni, tylko znaleźliśmy taki ośrodek dla sportowców i tam była pani, która prywatnie zajmowała się naszym smykiem. Jędrek miał zapisanych 8 zabiegów. Po pierwszym już było widać efekty.
Ćwiczenia jak ćwiczenia Jędrkowi bardzo się podobało, gorsze były masaże :-( do końca życia nie zapomnę jak on płakał :-(
Dawidek ma kręcz szyjny tj. mięśnie z prawej stromy ma sztywniejsze i ciężko mu głowę w lewo odwracać ale jest delikatny więc nie ma paniki , też sama zauważyłam toAniu a czemu Dawidek ma rehabilitacje (sorrki ale nie jestem w temacie)????
Denerwuje mnie NFZ płaci się składki Bóg je wie jeden na co???Bo jak sie potzebuje dostać do leakrza to usłyszysz :lekarz nie przyjmuje ma za dużo pacjentów!!! "przed Nowym Rokiem nie ma już zapisów"
A po ślubie nic się nie zmieniło było jak było bo ten ślub to tylko był kościelny bo cywilny mieliśmy już wcześniej
:--(U mnie teżU MNIE NAWET NIE BYŁO ZIMY...
Ja nie chcę czekać w kolejkach bo teraz ma delikatnie a boję się że zanim przyjdzie na nas kolej to już będzie mocniej, chociaż już po wczorajszych wygibasach sam kilka razy przekręcił główkę i próbował podnosić.Ania ja tez czekalam na rehabilitacje Grzesia dwa tygodnie w kolejce, bo nie bylo wolnych terminow. ciekawe jak teraz bedzie, bo Grzes mial isc do kontroli jakies dwa tygodnie temu,ale zachorowal i lekarz kazal przesunac wizyte kontrolna (bo jak chory, to i napiecie miesniowe nie takie jak trzeba, wiec dalo by to falszywy obraz jak to jest z Grzesiem). Idziemy teraz w czwatrek. Ciekawa jestem, czy jak znowu bedzie musial chodzic na cwiczenia, to czy znowu odczekamy swoje.
Mi się te Vici nie chciały otworzyć ale Iwonki widziałam , super ale ja gamoń nie wiem ja je zrobić :-(Vici swietne te elfy