reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
asiulinka nie strasz mnie z tą operacją:szok::szok: mam nadzieję że to coś innego:sorry2: i skończy sie tylko na bucikach ortoped.:blink: a Twojemu synkowi i Tobie życzę żeby obyło się bez operacji;-)

U Nas pogoda też brzydka pada deszcz i topnieje śnieg:no::no:
ogólnie jest do bani:-(

A u nas wczoraj była piękna zima i śnieg a dzisiaj plucha i jak wyszłam z Majką na targ to obie miałyśmy całe nogawki od spodni mokre:-(

Ja tez dzisiaj rosołek miałam,a na drugie kurczak z ziemniaczkami i buraczkami.
Mój Matunio poległ i spi,,w sumie u mnie taka pogoda,ze ciemno i ponuro,szaro buro od rana i tylko by sie spało,,własnie akwe parze,bo tez zaraz usne...

A ja ogladam w necie mieskznai,,tak bardzo bym chciała na wiekesze sie zamienic,ze szok....mam dwupokojowe 32mkw..a chciałabym trzypokojowe,,musze chociaz oko nacieszyc...hehehe

A te elfy juz znalam w tamtym roku,,super sprawa...:tak:

A my troszkę odpoczęliśmy od Oliwki, bo ją chrzestna na spacer porwała.Teraz jeszcze śpi.Za godzinkę wychodzimy.Nudno jakoś dzisiaj :dry:.
Pogoda okropna, nawet się nosa nie chce wystawiać na dwór :baffled:

reklama
Do góry