reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Bodzionka ja mam to samo z tym pisaniem jak nie mam czasu;-) wszyscy wtedy wala drzwiami i oknami, a jak moglby ktos sie gdizes odezwac bo mam chwilke to zero.....cisza w eterze;-)
Mowisz ze chcesz isc na rande z Mezem.... to powiedz mu ze zapraszasz go na randeke i tyle, milej zabawy zycze wez go pod pache i papa bez gadania ;-)
Ja dalej siedze sama w domu M nie ma wiec nie mam z kim isc porandkowac.
Oj a moj to mnie zawsze ciagnie na imprezy tyle ze taki glosne i bardzo taneczne za ktorymi ja juz niebardzo przepadam tzn lubie muzyke glosna, wypic piwko pogadac ale tanczyc nie cierpie.......a stalo mi sie tak dopiero po urodzeniu dziecka ciekawe ....
Mowisz ze chcesz isc na rande z Mezem.... to powiedz mu ze zapraszasz go na randeke i tyle, milej zabawy zycze wez go pod pache i papa bez gadania ;-)
Ja dalej siedze sama w domu M nie ma wiec nie mam z kim isc porandkowac.
Oj a moj to mnie zawsze ciagnie na imprezy tyle ze taki glosne i bardzo taneczne za ktorymi ja juz niebardzo przepadam tzn lubie muzyke glosna, wypic piwko pogadac ale tanczyc nie cierpie.......a stalo mi sie tak dopiero po urodzeniu dziecka ciekawe ....
czarna551
Fanka BB :)
Klavellspokojnie dasz rade ja uwielbiam sałatki na imprezach i rybki
a nie ważne co wymyślisz ważne żebyś to ładnie udekorowała
najprostsza potrawa ładnie udekorowana robi wrażenie
Klavel ale córeczka Ci rośnie ładnie;-) u Nas już waga się zatrzymała;-)
Agatka fajnie to napisałaś do Bodzianki podpisuję sie pod tym
Bodzianka cyt. wez go pod pache i papa bez gadania ;-)
Adrianku wszystkiego najlepszego
A my w poniedziałek idziemy do laekarza-ortopedy Dawid mi wykrzwia lewą nóżkę:-(.
Niby lekarz rodzinny nic nie widział żeby wykrzywiał ale ja znam swoje dziecko lepiej niż ona. Przebadała mi dziecko ubrane w rajstopki,skarpetki i spodnie i dziwi się że ona nic nie widzi no ciekawe jak ma zobaczyć dała mi skierowanie do ortopedy na NFZ ale nasza kochana służba zdrowia już na ten rok nie przyjmuje a po nowym roku to też nie wiadomo co będzie-normalnie człowieka trafia jak słyszy coś takiego.
a nie ważne co wymyślisz ważne żebyś to ładnie udekorowała
najprostsza potrawa ładnie udekorowana robi wrażenie
Klavel ale córeczka Ci rośnie ładnie;-) u Nas już waga się zatrzymała;-)
Agatka fajnie to napisałaś do Bodzianki podpisuję sie pod tym
Bodzianka cyt. wez go pod pache i papa bez gadania ;-)
Adrianku wszystkiego najlepszego
A my w poniedziałek idziemy do laekarza-ortopedy Dawid mi wykrzwia lewą nóżkę:-(.
Niby lekarz rodzinny nic nie widział żeby wykrzywiał ale ja znam swoje dziecko lepiej niż ona. Przebadała mi dziecko ubrane w rajstopki,skarpetki i spodnie i dziwi się że ona nic nie widzi no ciekawe jak ma zobaczyć dała mi skierowanie do ortopedy na NFZ ale nasza kochana służba zdrowia już na ten rok nie przyjmuje a po nowym roku to też nie wiadomo co będzie-normalnie człowieka trafia jak słyszy coś takiego.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Czarna napewno bedzie wszytsko ok, trzymam kciuki. Daj znac jak bedziecie po wizycie.
Ja juz mowie dobranoc milych snow wszytskim zycze.
Ja juz mowie dobranoc milych snow wszytskim zycze.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Klavell, a mleczko Humana SL?
Moja Natalia od roku do 3 latek była na tym mleczku, miała uczulenie na laktozę, a potem jeszcze doszło na gluten, na szczęście samo przyszło i samo poszło, trzeba było tylko doety przestrzegać.
Humana SL w Niemczech kiedyś było napewno, bo moja Mama mi właśnie w Niemczech kupowała, tutejszego Nutramigen moja Natka nie chciała tknąć.
Moja Natalia od roku do 3 latek była na tym mleczku, miała uczulenie na laktozę, a potem jeszcze doszło na gluten, na szczęście samo przyszło i samo poszło, trzeba było tylko doety przestrzegać.
Humana SL w Niemczech kiedyś było napewno, bo moja Mama mi właśnie w Niemczech kupowała, tutejszego Nutramigen moja Natka nie chciała tknąć.
anaconda27
styczniówka2006
Dobrej nocki życzę i już zmykam, do jutra:-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobry wieczór! Jestem dziś wykończona! Byłam z dziecmi w bawilandzie i wyszaleli się Zapłaciłam za dwie godziny i wykorzystaliśmy to co do minutki! Adrianek biegał przeszczęśliwy a i Madzia mnie zadziwiła bo wariowała na równi z bratem:-) Oczywiście ja musiałam skakac za nią i teraz nie bardzo mam siły W drodze powrotnej się mała przespała i nei chciała mi potem zasnąc! Ale Aduś padł natychmiastowo! Super było. Jutro jadę do szwagierki to wieczorkiem wrzucę fotki!
Mleko Adriankowi podawałam Bebiko3R i Madzi też próbowałam ale ona nie chce Muszę jej dac zwykłego krowiego bo już nie raz piła z Adriankiem i nic jej nie było! Z małym miałam gorzej bo do dwóch lat nie mógł pic zwykłego mleka- bolał go brzuch Ale teraz jest mlekopij
Adrianek bardzo dziękuje za życzonka
Mleko Adriankowi podawałam Bebiko3R i Madzi też próbowałam ale ona nie chce Muszę jej dac zwykłego krowiego bo już nie raz piła z Adriankiem i nic jej nie było! Z małym miałam gorzej bo do dwóch lat nie mógł pic zwykłego mleka- bolał go brzuch Ale teraz jest mlekopij
Adrianek bardzo dziękuje za życzonka
Był dzisiaj taki szcęśliwy że aż mi się serduszko uśmiechało
Dobranoc!
Dobry wieczor i dobranoc zarazem.;-):-)
Ja juz poprasowalam, a teraz ide umyc garnki -nie mylam przez caly dzien, wiec sie troche nazbieralo...
Maciusia sprzedalismy babci na weekend. Mam nadzieje, ze bedzie grzeczny i nie wroci za bardzo rozpieszczony.;-) A my (ja, Grzes i moj m) jutro kolo poludnia jedziemy do znajomych mojego z pracy. Wracamy w niedziele.
Ok. Lece, bo juz wpol do dwunastej. A tyle przede mna.:-)
No to przyjemnych snow wszystkim zycze.
Ja juz poprasowalam, a teraz ide umyc garnki -nie mylam przez caly dzien, wiec sie troche nazbieralo...
Maciusia sprzedalismy babci na weekend. Mam nadzieje, ze bedzie grzeczny i nie wroci za bardzo rozpieszczony.;-) A my (ja, Grzes i moj m) jutro kolo poludnia jedziemy do znajomych mojego z pracy. Wracamy w niedziele.
Ok. Lece, bo juz wpol do dwunastej. A tyle przede mna.:-)
No to przyjemnych snow wszystkim zycze.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzis znowu dzien bez drzemki oj trzeba sie przyzwyczaic.
Leika ja daje mleko modyfikowane junior z nestle od 12miesiaca :-) Mleko krowie podaje rzadko i w malusich ilosciach.Jakos tak weszlo mi w glowe ,ze jak od 3 lat to od 3 i juz:-)
Klavell mleko dla alergikow tez znajdziesz w De bez obaw.Tak jak pisaly dziewczyny i humana a i podobno sinlac jest super a i w DM jest :-)
A tu macie cos do rozweselenia to nasza rodzinka
ElfYourself™ : Brought to you by OfficeMax�
Leika ja daje mleko modyfikowane junior z nestle od 12miesiaca :-) Mleko krowie podaje rzadko i w malusich ilosciach.Jakos tak weszlo mi w glowe ,ze jak od 3 lat to od 3 i juz:-)
Klavell mleko dla alergikow tez znajdziesz w De bez obaw.Tak jak pisaly dziewczyny i humana a i podobno sinlac jest super a i w DM jest :-)
A tu macie cos do rozweselenia to nasza rodzinka
ElfYourself™ : Brought to you by OfficeMax�
Podziel się: