reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)U mnie tez zima za oknem:tak:no ale podobno z tego ma sie zaraz zrobic deszcz ze sniegiem a pozniej deszcz wiec bedzie chlapa....

Ja jak odstawilam Vanesske od piersi to ona za nic nie chciala zadnego mleka modyfikowanego ani normalnego.Akceptuje tylko kaszki mleczno ryzowe....no albo wypije kakao w kartoniku przez slomke z mleka krowiego.

reklama
Witam
Za oknem śnieg,z nieba śnieg i chciałm małego pożniej na sanki wziąść ale mnie boli gardło, oczy łzawią, katar mam mega:no:Może się jeednak zmobilizuje i na troszke wyjdziemy, lepiej mały by mi spał.Teraz przysypia przy cycu.Za to będe miała szczeście bo dwóch kominiarzy u mnie było właśnie:-):-):-)

Dzień dobry!

Mam pytanie do mam ponadrocznych dzieci - dziewczyny, jakie mleko dajecie dzieciom - modyfikowane czy krowie?

Moje dziecko juz bardzo dawno zaczelo pic krowie mleko, chba nawet przed skonczeniem roku juz mu dawalam w malych ilosciach, a tera zpije ile tylko zechce, czasem nawet sa to dwie szklanki dziennie. Nie wiem czy to ma roznice,ale ja mam mleko takie prosto od krowy nie z kartonu.Ponad takie zwykle mleko dostaje jeszcze modyfikowane raz dziennie,taki maly kubeczek.

ADRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO USMIECHU NA TWARZY KAZDEGO DNIA ZYCZY IGOREK Z MAMA

Tak wogole dzien dobry ;-):happy2:
Ja juz dzisiaj rynek zalatwilam kupilam troszke warzywek.
Sniegu napadalo u mni estrasznie duzo i dalej pada.....bedzie zabawa w bialym puchu :-D

Dzien dobry.
Mi dzieci od rana marudza.A za oknem ladna zima-w nocy sniegu napadalo, a teraz swieci ladnie sloneczko. Szkoda, ze nie moge wyjsc z Maciusiem -ale by mial frajde.:sorry2:
Leika -ja tam bymbyla ostrozna z mlekiem krowim -Maciusiowi dopiero niedawno podalam.Do tej pory jadl (i nadal je;-) kaszke mleczno-ryzowa na mleku modyfikowanym Bobovity).

Adrianku wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek. Duzo zdrowka, prezentow i sloneczka na codzien. Zycza Macius, Grzes i "ciocia" Asia.
rozne01.gif

Witajcie kobitki! Ja wciąż w piżamie biegam bo moje szczęście wisi na mnie i płacze jak ją puszczę:baffled: Teraz chwila spokoju bo huśtawkę uruchomiłąm, no już się wścika:dry: Ubieram się i idę na chwilkę na dworek, co by usnęła! U nas biało i ciągle sypie:shocked2: Adrianek bardzo dziękuje za życzonka:-D Popołudniu jedziemy do bawilandu troszkę to uczcic! Mykam bo Madzia się wydziera:cool:

witam sie ;)))

u nas wielkie marudzenie, ale to nic.. jakiś optymizm mi sie włączył, pomimo iż od drugiej w nocy płacz i noszenie do rana... ale kiedy bobas sie uśmiecha to widze sens tego wszystkiego... naprawde! ponadto zaczynam tez lubic karmienie piersią a traktowałam to jak jakąś karę...

ADRIANKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!

Adrianku! Z okazji urodzin życzymy Ci wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka i samych radosnych dni, z wielkim uśmiechem na buzi.

Jędrek z mamą sewą.

Musze wyjś z Tym Potworkiem bo go energia rozsadza:dry::dry::dry::dry::dry:
Reniferku dobre nastawienie to więcej niż połowa sukcesu:-):-):-)Ja tak lubie go karmić,że nie mam ochoty odstawiać....Mikołajek śliczny chłopaczek:-D:-)

Wlasnie wrocilysmy z Hanifka ze szczepienia byla szczepiona drugi raz Infanrixem hexa 6w1 + przeciwko pneumokokom...mam nadzieje ze lagodnie mi to przejdzie i nie bedzie goraczkowac...
przypusily sie moje obawy hanifka ma alergie mam sprobowac przejsc na mleko sojowe a jak bede w polsce to kupic nutramigen bo w niemczech nie ma takiego mleka bylo kiedys ale juz nie ma...nie wiecie czy to prawda??? lub czy jest jakies inne mleko na alergie??? czy ktoras podawala moze mleko sojowe dziecku???teraz mam tysiac pytan...cholerna alergia sie do nas musiala przyczepic...w ogole bezsenu bo dobra kupie 15 puszek w swieta tego mleka a jak mi sie skonczy to co zrobie nie pojade przeciez specjalnie do polski po mleko...albo jak kupie a mala nie bedzei chciala pic to co wyrzuce je i tak sobie mysle ze jak mleko sojowe nie bedzie ej uczulac to zostane przy tym sojowym
a tak w ogole to moja kluseczka wazy juz 6560 i mierzy 60 cm maly pulpecik z niej...:tak:

reklama
Witam. Do nas też zima przyszła i cały czas sypie śnieżek, a jak z Majką wyszłam po zakupy to była taka szczęśliwa że jej śnieg na buzię pada że już sama nie wiedziała co ma zrobić, i wysuwała języczek i podnosiła buzię do góry i biegała w kółko. Jeszcze takiej uszczęśliwionej to jej nie widziałam, wcale nie chciała wracać do domu. Oj chyba teraz spacery się wydłużą skoro tak się małej podobają:-):-):-)

Do góry