reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bodzinka apropo nastawienia to sie z Tobą zgadzam!!! mysle ze im bardziej zapominam o porodzie tym lepiej sie czuje w roli mamy ;)
KLAVELL my gonimy Hanifke, mamy juz 5700 i dwie brody ;))):-D:-Doby jej po szczepionkach nic nie było... ja dałam mikiemu panadol w syropie, choc nie miał gorączki, bo babka tak mu sie wkłuła na raczce ze miał krwiaka małego i go bolało.... po panadolu od razu przeszło...

reklama
Wlasnie wrocilysmy z Hanifka ze szczepienia byla szczepiona drugi raz Infanrixem hexa 6w1 + przeciwko pneumokokom...mam nadzieje ze lagodnie mi to przejdzie i nie bedzie goraczkowac...
przypusily sie moje obawy hanifka ma alergie mam sprobowac przejsc na mleko sojowe a jak bede w polsce to kupic nutramigen bo w niemczech nie ma takiego mleka bylo kiedys ale juz nie ma...nie wiecie czy to prawda??? lub czy jest jakies inne mleko na alergie??? czy ktoras podawala moze mleko sojowe dziecku???teraz mam tysiac pytan...cholerna alergia sie do nas musiala przyczepic...w ogole bezsenu bo dobra kupie 15 puszek w swieta tego mleka a jak mi sie skonczy to co zrobie nie pojade przeciez specjalnie do polski po mleko...albo jak kupie a mala nie bedzei chciala pic to co wyrzuce je i tak sobie mysle ze jak mleko sojowe nie bedzie ej uczulac to zostane przy tym sojowym
a tak w ogole to moja kluseczka wazy juz 6560 i mierzy 60 cm maly pulpecik z niej...:tak:

Klavell jakbys porzebowala mleka z Pl to moge ci go kupic i przeslac.ja nie mam kompletnie doswiadcznia z alergia, Igor jadl zawsze wszystko i po niczym mu nic nie bylo.

Maly mi si e znowu zbuntowal i spac nie poszedl i jak tu co s mozna zrobic w domu albo popracowac troche :confused::no:

Klavell na pewno nic małej nie będzie.Biedna,że alergie ma:-(Ja Ci nie pomoge bo mały nie ma alergii, raz, dwa nadal jest na piersi...Pulpecik z niej:tak::-)
Karollo po spacerku ale byliśmy 20 min bo zaczął sypać śnieg i mały się wystraszył jak mu na buzke padało.Dobrze,ze byliśmy niedaleko domu.Sanki chrzest bojowy
przeszły:-)

Klavell ja polecam salatke kebabowa jest przepyszna jeslio ktos lubuje sie w kebabie....przepis jest gdzies na odpowiednim watku...

Hej kobietki:-)Ja dziś zalatana bo mąż w domku:tak:I tylko chwilowo zaglądam co u was:-)
Adrianku wszystkiego najlepszego
Leika
co do mleka to mój jeszcze Bebiko 3r bo nie chce krowiego:no:
Klavell ja też polecam kebabowa sałatkę:-pA wogóle to wejdz na stronę Przepisy kulinarne - Przepisy - Ciasta, desery, sałatki albo na inną z przepisami i tam jest mnóstwo pomysłów:tak:
Ok ja spadam szykować jedzonko. Pozdrawiam :-)

reklama
Myśmy mieli gości, zeszła sąsiadka z dziećmi i zabawki miałam wszędzie:-):-)Ale po sobie posprzątali więc nie moge narzekać:-)Dziewczyny poszłabym na randke z mężem a do niego nic nie dociera:-(Mały po południu nie spał i teraz chodzi marudny a nie chce go już kłaść...

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry