reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
A ja czekałam na kota i szukałam prezentów dla kuzynów męża na allegro.
Majak przestała sypiać w dzień jak miała około 2 i pół roku.
A Dawidek, śpi jak suseł i w dzień i w nocy ( puk puk, odpukać w niemalowane )
Kot już przyszedł więc idę spać.
klavel :--( bardzo mi przykro.
DOBRANOC
Majak przestała sypiać w dzień jak miała około 2 i pół roku.
A Dawidek, śpi jak suseł i w dzień i w nocy ( puk puk, odpukać w niemalowane )
Kot już przyszedł więc idę spać.
klavel :--( bardzo mi przykro.
DOBRANOC
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzień dobry.Ja wczoraj padłam szybciej od Victorka i tatuś go położył o 23.Wczoraj byliśmy na 2 długich spacerach i Victor o 17.15 padł na godzinie.Normalnie leżeliśmy i oglądaliśmy vive(to jedyne lubi oglądać) i padł:-) no a potem wariował do 23 i ja nie wytrzymałam.
Klavell przykro mi z powodu dziadka.
Klavell przykro mi z powodu dziadka.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam
Vici to niezle,synek zabalowal.Moze z niego jakis muzyk bedzie w przyszlosci
Vici to niezle,synek zabalowal.Moze z niego jakis muzyk bedzie w przyszlosci
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Hehe no być może,viva to jedyne co leci w tv i go interesuje.Rano cholernik jak wstanie to odrazu mi piloty przynosi i tak cały dzień dudni ten telewizor a dziecko szczęśliwe choć patrzy w niego tylko na paru teledyskach(ulubionych przy których tańczy) a tak to ma lecieć i już.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No napewno Victorek to ewenement jesli chodzi o ulubiony program Ja tez jak wlacze muzyke to nie protestuje i slucha a czasem tanczy ale nie na dlugo.Bajka to bajka i to ja cieszy tylko ....A jak tam zima caly czas u was jest ?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ewcia i jak tam po dyskotece
Leika musialabym zobaczyc bo nie wiem o czym piszesz A jak twoje samopoczucie? Jakies objawy ;-)
Leika musialabym zobaczyc bo nie wiem o czym piszesz A jak twoje samopoczucie? Jakies objawy ;-)
reklama
iwonka2006 - RYB jest codziennie o 8 rano na VH1 :-) Fajny, polecam!
A co do objawów - to jakieś tam są, wyobraźnia robi swoje )) ale szanse na to, że zaciązyłam są raczej niewielkie w tym cyklu, bo owu zrobiła mi psikusa i przyszła później niż się jej spodziewalam. Jeszcze jakiś tydzień i będzie wiadomo, co i jak. ;-)
A co do objawów - to jakieś tam są, wyobraźnia robi swoje )) ale szanse na to, że zaciązyłam są raczej niewielkie w tym cyklu, bo owu zrobiła mi psikusa i przyszła później niż się jej spodziewalam. Jeszcze jakiś tydzień i będzie wiadomo, co i jak. ;-)
Podziel się: