reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry.
A ja mam zly dzien.Nic mi sie nie chce i wszystko mnie wnerwia.:wściekła/y::-( Przed chwila poskarzylam sie mojemu m., a on powiedzial, ze mnie rozumie i wspolczuje, ze wie, ze tylko siedze w domu i dostaje do glowy, ze nawet przewietrzyc sie nie moge (bo Grzes chory) no i w ogole...:szok:Zadziwil mnie. Nigdy mnie nie rozumial. Jak do tej pory to mowil, ze ja to mam fajnie itd. Moze cos mu sie w glowie poprzestawialo.:confused: Oby jak najdluzej!:tak::-D

Klavell bardzo ci wspolczujei sciskam mocno.:-(

Sikoreczka to dobrze, ze juz sie czujecie lepiej.

Bodzinka masz siwtny pajacyk.:tak::-D

Oliwka wszystkiego dobrego z okazji urodzinek! Duzo prezentow i slodyczy.:-)
d_diddle9.gif

Dzien dobry..
ja juz po pracy dzisiaj,a wczoraj wróciłam przed 21 skonana jak tyran jakis i nie miałam na nic siły,,dlatego nie zagladnęłam..
Ale za to dzisiaj jestem i zaraz poczytam co u was....

Oliwka z okazji ukonczenia 1 roku zycia sto lat w szczesciu zdrowiu usmiechu i duzo milosci od wszystkich!!!!
kindgeb00015.gif
my goraco dołączamy sie do zyczeń...

Ewcia i jak tam po dyskotece:confused:
;-)
super,,ale nogi mi w tyłek wchodza i gardło boli,,dziwne bo to dzieci dyska,a ja cierpie,hmmm:confused::sorry2::dry:,,ale daje rade...dzieic do tanca non stop brałay,,a dyrka kukała,,ale nic nie mowila,,,,fajno,,był DJ z radia-bardzo znany,mnawet siuperrr...

Bodzinka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D maz nie ma latwego dostepu do ciebie w tym pajacu;-):-)Fajnie wygladacie:tak:
:-D:-Ddobre,,bidny mąz....ale super Bodiznka pidźamka..

Witam ponownie ja na moment bo maly tu sie kreci.
Iwonko u nas zima jak sie patrzy:yes:a co do bajek to moj nawet 5 minut nie wytrzyma ogladajac ale przy vivie hoho nawet godzine moze siedziec jak teledyski mu podpasuja:-)
Bodzinka pizama pierwsza klasa:-D

OLIWKO wszystkiego naj naj duzo zdrowka szczescia i slodyczy vici i Victorek Ci zyczy

KOCHANA OLIWKO:

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

reklama
Do góry