reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klavell współczuje i tule mocno.
Sikoreczka fajnie,że już jest lepiej.
Leika my oglądamy RYB:-)Karollo go uwielbia.
Inna dla Oliwki wszystkiego co najlepsze:-):-)
Dzien Dobry tak w ogóle

Dziekuje wszystkim za mile slowa i dodanie otuchy przyda sie bardzo...
my z hanifk juz gotowe jestesmy dzis czwartek wiec idziemy na 11 na masaze...wpadlam tylko sie przywitac i podziekowac
potem sie odezwe...

Dzień dobry! U nas już dobrze. Nikt na brzuchy nie narzeka, mali jedzą bez problemu. Nie wiem jak u siorki bo nie dzwoniłam. Szwagierkę opierdzieliłam w ten sam dzień ale się zbytnio nie przejęła. Co ją to przecież oni już zdrowi:wściekła/y: Kurcze a ja muszę tam jeszcze popjechac:wściekła/y: Bo mały to mój chrześniak i miał urodzinki w ten dzień co Madzia, a ja jeszcze u niego nie byłam. Zresztą nie miałam możliwości bo siedzieli nad morzem:dry: Kupiłam mu fajny jeżdzik i wypadałoby go wręczyc:blink: Nocka krzycząca znów była, ja myślałam że brzucho ją boli a tu sie okazało że jej wszystkie czwóreczki wylazły:szok: Rosną trzy na raz i dlatego marudzi. Bidulka:-( Adrianek ma jutro urodzinki i właśnie zmówiłam się z kuzynką w bawilandzie, zrobię małemu niespodziankę! Ale się ucieszy:-)
Klavell mocno cię utulam!
Leika kciuki już zaciskam!
A u mnie od kiedy Adrian ma telewizor pokoju to nawet mnie rano nie budzi! Wie gdzie są programy dla dzieci i sam sbie załącza. Czasami to nawet Madzię woła i razem się bawią w pokoju. Jak głodną to dopiero do mnie przychodzą. pasuje mi to bo zawsze mogę doleżec te pół godzinki:-p

Oliwka z okazji ukonczenia 1 roku zycia sto lat w szczesciu zdrowiu usmiechu i duzo milosci od wszystkich!!!!
kindgeb00015.gif

Karollo jszcze śpi, ja posprzątałam i jak się obudzi dam mu jajeczniczke i wybywamy.Umówiłam się,że odwiedze kolege z podstawówki, niedaleko pracuje, pospacerujemy bo piękna pogda u nas, zrobimy zakpuki i na obiad makaronik:-):-)
Teraz was rozśmiesze:-)
3a00aeadb7517a83.jpg

reklama
Do góry