reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:sad:

wlasnie dzwonila moja mama u mojego dziadka wykryto raka pluc :-(
ma sie poddac operacji ale nie wyrazil zgody:-(
moze i lepiej nie wiem
dziadek pytal ile czasu mu zostalo ale lekarz nie potrafil odpowiedziecna to pytanie powiedzial ze moze 10 lat moze rok zastanawiam sie tylko czy naprawde nie wie czy nie chce powiedziec:-:)sad:

witajcie kochane! dawno was odwiedzalam, udalo mi sie troszke was doczytac ale niestety mam za soba ciezki dzien i padam. u mnie pelno sniegu, wiec dziewczynki happy. Moj maz ma juz zatwierdzony wyjazd na misje na poczatku lutego. poza tym narazie spokoj i nawet jest troche milej niz ostatnio ale awtpie zeby w jego glowie cos sie pozmienialo. a i kochane jestem z wami tylko do 16 grudnia, a pozniej konczy mi sie umowa na internet :-(. pozdrawiam was serdecznie, dzieciaczkom i wam zdrowka i wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrej nocki życzę! Doczytałam ale co komu to nie wiem:zawstydzona/y: Od jutra chyba normalnie już funkcjonowac zacznę bo już z nami lepiej:tak: U siostry nie ciekawie, bo mała nadal wymiotuje i ma biegunkę a i siostrę porządnie dorwało i mojego tatę też. :wściekła/y: Jeszcze to mu potrzebne, nie dośc że biedny już od lipca choruje i wyleczyc się nie może:no:
Dobra kobitki nie smęcę dalej, tylko się zbieram do łóżeczka;-) Jutro chyba już będę:dry:

A ja się dopiero witam. Cały dzień na wyjeździe byłam. Trochę u rodziców bo tato zabrał dzieci do sklepu i kupił im ciuchy. Matek dostał kraciastą koszulę i kamizelkę a Madzia golf, żakiet i spódniczkę:-)To w ramach Mikołaja:-DA jak wróciłam do domku to się wzięłam za pieczenie ciast bo na jutro Madzi do szkoły piekę. Mają andrzejki:tak:No i tak siedzę i czekam aż galaretka stężeje:dry:
Witam nowe mamusie.
Sikoreczka zdrówka życzę i opierdzieliłabym tą twoją szwagierkę:wściekła/y:
Klavell fajna czapka:tak:Przykro mi z powodu twojego dziadka ale dobrze że nie godzi się na operację bo czasami jak u osób chorych na raka ruszy się go to niedobrze się to kończy a poza tym dziadek chyba ma już swoje lata też. No i zależy jeszcze jaki to nowotwór. W każdym bądź razie mam nadzieję że będzie dobrze
No to zmykam . Dobranoc

reklama
:sad:

wlasnie dzwonila moja mama u mojego dziadka wykryto raka pluc :-(
ma sie poddac operacji ale nie wyrazil zgody:-(
moze i lepiej nie wiem
dziadek pytal ile czasu mu zostalo ale lekarz nie potrafil odpowiedziecna to pytanie powiedzial ze moze 10 lat moze rok zastanawiam sie tylko czy naprawde nie wie czy nie chce powiedziec:-:)sad:
Klavell - MOja Tata tez mial raka pluc palil papierosy i lubil sobie wypic, nie dbal o siebie wogule, pewnego dnia zaczol kaszlec i pluc krwia :szok::-(
zglosil sie do lekarza i lekarz mu powiedzial ; ''rak pluc 1 stopien'', przeszedl mnostwo badan :-(, naswietlen i nie obeszlo sie bez operacji -na zywca bez znieczulenia...wiekszego bo jesli by go nzieczulili moglby sie cos powaznego stac i by nie wyszedl z tego ...ale jak narazie bierze leki zaczol dbac o siebie i juz ma sie lepiej , a jak mowi o operacji to placze a czeka go jeszcze jedna na kregoslup juz druga :-:)-(
Mam nadzieje ze bedzie dobrze z Twoim dzidziem wiem co to znaczy jak ktos choruje , zycze duzo zdrowka :happy2:
Pozdrawiam

Do góry