reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jsorbek pisze:
L4dY chyba jeżdzi jeszcze wózkiem że jej tyle czasu nie ma ::) :p ;)

wrrrrrr......%($#^)_&+)#*)R*()&*(^&*%#^R%^@%^%@*#%$*&^(*&#%^$%_@!*$_(&% :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

wczoraj wózka nieprzywiezli ..miałąm wieczorem takiego doła że nawet maż mnie niedał rady pocieszyć .Poszłam spac o 21 :mad:

Jak dzisiaj nieprzywiozą ...to chyba sama po niego pojade do tego Szczecina ::)

reklama
A myslam ze juz

PIERWSZA

bede a tu L4dy mnie wyprzedzila

NIe matrw sie ja tez sie nie moglam doczekac mojego wozka chiba 2 tyd czekalam! A od kogo kupilas??

DZIEN DOBRY kobitki dzisiaj piekny dzionek sie zapowiada slonko piknie swieci oby tak dalej my juz po sniadanku synek w szkole mezus zaraz do pracy ucieka ,ale ja musze wczesniej jeszcze do sklepu wuskoczyc sorbek no mialas fotke nam pokazac-bo jestesmy ciekawe L4dy-pewnie dzis wozeczek dowioza i pujdziesz na dllllluuuuggggiiiii spacerek pycha jak tam sledztwo juz cos wiesz pewnego

hej babeczki :) :) :)

a ja myslałam że pierwsza będę,

mielismy okropna noc, Maja się wybudzała, popłkiwała, nie wiem co się stało, moze to ząbki????

a ja siedze z bólem głowy i mocna kawą, bo za chwilę zaczynam mycie okien

justus pisze:
pycha jak tam sledztwo juz cos wiesz pewnego

nie wiem nic, a do tego już mam wątpliwości, czy czasem nie podejrzewam niewinnych ludzi, licze na pomoc tego kolegi policjanta,

L4dY-bIrd współczuje tego czekania, mnie to zaraz roznosi jak czegos nie mam od razu

MOj synus nie pozwalam mi dzis sniadania zjesc , wyrywal mi kanapeczki z reki- momo ze byl cycoleniu, i napewno sie najadl
Wiec mu troszke kaszki zdrobial i byla spokoj jedlismy razem
On tak ostatno ma jak ktos je to i on musi- mam malego zerloczka hihijhi

malutka i pycha macie male obrzarciuszki to dobrze ze chca jesc ja pamietam jak musialam wciskac jedzonko mojemu tygryskowi jak byl; maly zreszta teraz tez cale szczescie ze toska jak zobaczy cos do jedzonka to sama wola ,wczoraj np. jadla z tata lazanki z kapustka i kielbaska i cebulka duszona i tak jej smakowalo ze hejjj,a za pare minut wyjela se mega danonka i tez pozarla i potem flacha na noc no mama sie cieszyla tylko w nocy byl lekki placz

reklama
Do góry